Iskreni vsebine, ki ste jih letos največkrat prebrali, najbolj delili in “lajkali”

Foto: Canva

Zbrali smo 15 člankov preteklega leta, ki so bili na našem portalu najbolj odmevni.

Spoštovani škofje, zakaj?

Se spomnite prepovedi prenosa svetih maš preko spleta. Dušan Poslek je komentiral odločitev škofov in z njim ste se očitno strinjali tudi številni izmed vas. Škofje so odločitev kasneje spremenili, gotovo tudi zaradi množičnega odziva ljudi.

Naredila je splav. Nato pa 30 let kasneje odkrila, da je hčerka živa …

Čudovit in ganljiv prispevek osvetli sprva težko, a nato ganljivo zgodbo ženske, prisiljene v splav, ki je čez desetletja izvedela, da je njena hči splav preživela in živi. Kakšno veselje in kako ganljiva življenjska zgodba!

Otroški dodatek 2020 – vse, kar morate vedeti!

Vsebine, vezane na družinsko zakonodajo, politiko, socialne transferje in pravice, ki vam pripadajo so ene tistih, ki jih pri nas izjemno radi berete. Med njimi je tudi tale na temo otroškega dodatka.

Kako je mama razložila enajstletniku, kaj se dogaja z njim – odgovor, ki ga morate prebrati

Najstniki … težko jih je razumeti, njihov telesni razvoj prehiteva tudi njih same, zato je pomembno, da so tudi starši tisti, ki jim pri tem pomagajo. Mama v zgornjem prispevku je svoje delo odlično opravila in gotovo je njen pristop lahko v pomoč tudi vam.

Možje, si želite, da bi si vaša žena pogosteje želela seksa?

V zakonu lahko pride tudi do težav na področju spolnosti. Tudi te je treba znati rešiti, pri čemer vam lahko pomagajo res številni članki na našem portalu. Zgornji je eden takšnih.

Kako poučevati doma

Ko smo kar na enkrat vsi starši te države postali tudi učitelji, vam je bil močno v pomoč tudi naš članek o poučevanju doma, napisan iz izkušenj. Če imate pri tem morda težave in članka še niste prebrali, vabljeni, da ga preberete sedaj. Vabljeni tudi k branju drugih koristnih vsebin za čim lepši in čim bolj prijeten čas v spremenjenih okoliščinah.

Pet vrhunskih, hitrih in enostavnih sladic

Kaj je boljšega za »pocrkljat«, svoje domače ali prijatelje kot sladice, ki ste jih izdelali sami in so hkrati še izjemno okusne, privlačne na pogled in – prav tako pomembno – so res hitro gotove?

Čudežna Mirena ali vir težav v trebuhu?

Uravnavanje rojstev oz. uporaba zaščite pred zanositvijo je tema, ki pride na vrsto, če prej ne, na poporodnem ginekološkem pregledu. In Mirena je ena tistih, ki pade v zbirko najboljših izbir. A le na prvi pogled …

[Intervju] Ko ti zdravniki napovedo gotovo smrt otroka: “V tistem trenutku sem si želela le, da bi vse skupaj izbrisala in začela na novo.”

Starša petih otrok sta spregovorila o težki družinski preizkušnji, da se jima bo rodil dojenček s trisomijo 18, ki bi lahko umrl že med nosečnostjo, po rojstvu ali v prvem letu življenja.

Čudežno zdravilo, kadar se otroci ne morejo umiriti

Kaj storiti, ko otroci »podivjajo« in se nikakor ne morejo umiriti? Rešitev imamo vedno na dosegu roke, pa vendar nanjo pogosto pozabimo …

Starši, se zavedate, kakšen negativen vpliv ima na otroka VAŠ pametni telefon?

Čas, ki ga pred telefonom porabijo starši, lahko otrokom škoduje bolj od časa, ki ga za zaslonom preživijo sami!

Zmanjkalo je Calpola. Je panika upravičena?

Konec januarja je v Sloveniji zavladala panika, saj je v lekarnah pošlja zaloga sirupa Calpol, ki ga starši otrok poznamo kot zdravilo za zbijanje vročine in lajšanje bolečin. To ne bilo nič hudega, če se ne bi znašli ravno sredi največjega vala obolevnosti … A obstajajo tudi alternative.

Skrivnost samostojnosti otrok

Odgovora na to, kdaj je pravi čas za določen korak, ne moremo najti v knjigah, razvojnih mejnikih ali pa celo v prepričanjih, ki nas glede odraščanja in otrok spremljajo

Resnica ali mit: Zaradi otroškega dodatka smo avto vzeli na lizing

Preračunajte si, ali obstaja najmanjša možnost, da padete v slabši razred prejemanja otroškega dodatka. Lizing je namreč najdražja oblika uporabe avtomobila …

Kateri je pa vaša najljubša vsebina pri nas? Zapišite jo v komentar!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja