Sklenite digitalno naročnino na portala Iskreni.net in Domovina.je!

Vir: Shutterstock

Bi radi to jesen res naredili nekaj zase, za svoje partnerstvo, za odnose z otroki, zdravje, osebno rast, celo za odnose s taščo?

Skozi leta ustvarjanja in sodelovanja z avtorji in s strokovnjaki z različnih področij smo ustvarili bazo vsebin, kjer boste našli rešitev ali vsaj usmeritev za skoraj vsako vašo težavo. Tudi za takšno, za katero sploh niste vedeli, da jo imate.

Recimo:

Morda pa rabite preprosto samo navdih in prijetno mesto, kjer se povežete sami s seboj? Spet ste na pravem mestu.

S tem podprete tudi naše delo in avtorje, ki ustvarjajo vsebine s področja osebne in duhovne rasti, odnosov, starševstva, vzgoje, zdravja, plodnosti, nosečnosti, spolnosti, šolanja, priprave na poroko, kulture življenja, življenjskega sloga, prostega časa, zdravja, nasvetov strokovnjakov, podkastov …

Naročniki prejmejo še …

Posebej za vas pripravljamo tudi strokovne video oddaje IskreniPlus, ki odgovarjajo na številne dileme starševstva, odnosov in vzgoje, tedensko sveže kuharske namige za (družinska) kosila, priporočila knjig, filmov in preizkušenih družinskih izletov ter seznam vsebin za otroke (knjig, risank, filmov in predstav), ob katerih priporočamo pozornost.

Denar lahko zapravimo za marsikaj. Nekatere stvari so nujne, druge niso. Nekatere stvari močno vplivajo na kvaliteto življenja, druge manj. Odnosi in osebnostna rast so področje, kjer ljudje običajno vlagamo malo, njihov vpliv na naše življenje pa je ogromen.

S sklenitvijo digitalne naročnine dobite tudi dostop do vseh digitalnih naročniških vsebin portala Domovina.je. Tako boste poleg iskrenih vsebin na tekočem tudi z družbeno-političnim dogajanjem v Sloveniji in širše ter boste z lahkoto naredili vtis na naslednjem roditeljskem sestanku ali pri službenem kavomatu. Ali pa bosta z enim dostopom in eno naročnino na svoj račun z dostopom do dveh medijev s precej različnimi vsebinami prišla oba v vajinem paru … 😉

Investicija vase

Zato vabljeni, da izkoristite našo naročniško ponudbo in se pridružite našim zadovoljnim (digitalnim) naročnikom. Veseli vas bomo! 🥰

Letno digitalno (ali katero drugo) naročnino na naš medij lahko podarite tudi kot darilo ob rojstnem dnevu, jubileju, poroki, birmi, maturi, diplomi … ali kar tako!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja