9 stvari, za katere si želim, da bi jih moja tašča vedela o meni

Vir: Shutterstock

Kot snahe si za marsikatero stvar želimo, da bi jo tašče razumele. Pred časom smo objavili pismo, v katerem je tašča povzela 9 stvari, za katere si želi, da bi jih snahe vedele. Kot odgovor na to pismo se je odzvala Phylicia Masonheimer, ki želi kot snaha 9 stvari sporočiti vsem taščam.


1. Vašega sina ljubim in spoštujem

Z vašim sinom sem se poročila, ker ga ljubim. Prav tako sem obljubila, da ga bom spoštovala. Ne glede na vse sem zavezana obljubi in Bog me drži za besedo.

2. Vaš sin je lahko mož samo eni ženski

Zelo sem hvaležna, da ste vzgojili mojega moža. Toda on je vaš sin, ne vaš zakonec. Ne more biti vaša čustvena podpora ali oseba, ki bo reševala vaše težave.

3. Moji nameni so miroljubni

V najinem odnosu si želim miru, ne glede na vse. Dejstvo je, da se bodo med nama pojavili konflikti, toda želim si takšnih, ki bodo vodili k rešitvi. Ne bojim se trenja med nama, če naju bo to pripeljalo bližje eno drugi in nama bo pomagalo, da bova druga drugo bolje razumeli.

4. Želim si, da imate s svojimi vnuki dobre odnose

Z mojimi otroki ste iste krvi in želim si, da imajo z vami dober odnos. Naredila bom vse, kar bo v moji moči, in pričakujem, da se boste tudi vi potrudili po svojih najboljših močeh.

5. Verjamem v iskreno komunikacijo

Obljubljam, da se ne bom nikoli odzvala s pasivno agresivnostjo. Verjamem v iskren pogovor in zato bom tudi vedno povedala, kar mislim, namesto da bi pričakovala, da boste to uganili. Želim si, da bi vi storili enako.

6. Hvaležna sem, ker si zapomnite vse rojstne dneve in praznike

Vaša pozornost okoli teh dni me usmerja k hvaležnosti, da ste ravno vi vzgajali mojega moža.

7. Hvaležna sem, ko nam dajete prostor, da lahko postanemo družina

Ko sem se poročila z vašim sinom, sva si ustvarila novo družino. Potrebovala sva in še potrebujeva čas in prostor, da razvijava naše odnose. Kadar nama dovolite, da ustvarjava to družinsko dinamiko, se vam ni treba bati, da bi naju izgubili. Kajti ustvarjava prostor, kjer ljubezen lahko raste.

8. Ne bom se primerjala z vami in upam, da se tudi vi ne boste z menoj

Ne morem in ne želim se primerjati z vami, kajti primerjanje je tat, ki nam krade veselje, srečo in mir. Sprejmiva druga drugo takšni, kot sva, in zavračajva občutek strahu ob vsaki priložnosti.

9. Molim za vas

Vsakokrat, ko Boga povabimo v odnos, On spremeni pravila igre. Zato molim za Njegovo prisotnost in vodstvo v najinem odnosu kot tudi izražam hvaležnost, da ste vzgojili tega čudovitega moškega ob meni.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja