PREMIUM VSEBINE ZA NAROČNIKE ISKRENI in DOMOVINA

"Na iskreni.net in iskreni PLUS se ne učimo za šolo, temveč za življenje."

Pridružite se naročnikom vsebin Iskreni in Domovina.

Iskreni.net se je povezal s portalom in tednikom Domovina, da lahko z enim naročniškim paketom dostopate do raznolikih vsebin s področja vzgoje, partnerstva, odnosov, aktualnega dogajanja, politike, gospodarstva …

Izbirate lahko med dvema vrstama naročnin:

digitalna naročnina,

kjer za samo 119 € letno (preračunano na mesec: 9,92 €) dostopate do ekskluzivnih spletnih vsebin na portalih iskreni.net in domovina.je (prek katerekoli naprave: telefona, računalnika, tablice);

tiskana + digitalna naročnina,

kjer dobite tiskan tednik vsak četrtek v vaš nabiralnik, pole tega pa lahko dostopate tudi do ekskluzivnih spletnih vsebin na portalih iskreni.net in domovina.je. Sklenete lahko mesečno, polletno ali letno naročnino, plačilo letne naročnine je možno tudi na 4 obroke.

Družina in dobri medsebojni odnosi so temelj kakovostnega življenja

Na portalu iskreni.net najdete številne članke, intervjuje, odzive na aktualno dogajanje, knjižne predloge, nasvete strokovnjakov, podkaste in druge prosto dostopne vsebine s področja vzgoje, partnerskih odnosov, medosebnih odnosov (v ožji in širši družini, med prijatelji), duhovnosti in osebne rasti.

Digitalna naročnina

Letna digitalna naročnina

119

na leto

Preračunano na mesec:
9,92 €

Tiskana + digitalna naročnina

Mesečna naročnina​

15,60 € 14,90

na mesec

-4,5 %

Cena na številko:
3,60 € 3,44 €

Polletna naročnina

93,60 € 86,50

za 6 mesecev

-7,6 %

Cena na številko:
3,60 € 3,33 €

Letna naročnina

Plačilo v enkratnem znesku
Plačilo na 4 obroke

187,20 € 159

na leto

-15 %

Cena na številko:
3,60 € 3,06 €

46,80 € 39,75

vsake 3 mesece, vezava 12 mesecev

-15 %

Cena na številko:
3,60 € 3,06 €

Zakaj je dobro (in pomembno) postati naročnik?

Tadeja Zabret

Urednica portala iskreni.net

Na portalu Iskreni so mnoge vsebine, ki jih v drugih medijih ni najti. Z Iskreni smo že 18 let izraz nove kulture družin v sodobnem svetu.

Zagovarjamo vrednote, kot so zakonska ljubezen in zvestoba, odgovorno starševstvo, spoštovanje moškosti in ženskosti, kultura življenja in ljubezen do domovine. Vrednote, do katerih ima večina medijske krajine precej drugačen odnos.

V uredniški ekipi imamo jasno vizijo in načrte. Predvsem od tega koliko bralcev nas bo podprlo, je odvisna uresničitev le-teh.

Rok Čakš

Urednik domovina.je

Ko smo pred sedmimi leti z ekipo zagnali Domovina.je, sem verjel v uspeh, vendar sem si le po najbolj optimističnem scenariju upal predstavljati, da bomo – ob vseh materialnih omejitvah – tako kmalu prepričali toliko obiskovalcev.

Z uredniško ekipo se dnevno sproprijemamo z izzivom, da vam, spoštovani bralci, strnjeno podamo pregled dogajanja, izpostavimo tisto, kar se nam zdi res pomembno in vam to predstavimo z vidikov, ki jih večina drugih medijev ne osvetljuje.

Pri tem imamo nekaj sebi lastnih pristopov: od jasne ločnice med poročanjem in komentiranjem, uvajanjem multimedije (tekst, zvok, slika), do izbora tem, s katerimi se drugi ne ukvarjajo, o njih molčijo ali se celo ne upajo pisati. Povedano drugače, želimo biti aktualni in unikatni ter hkrati spoštljivi in dostojni.

Svoje poslanstvo želimo nadgraditi z novimi idejami in po novih medijskih poteh doseči še več ljudi. To nam uspeva samo z vašo pomočjo.

Če delite vizijo Domovine, v njej vidite dodano vrednost, nas podprite z naročnino.

Tino Mamić

Urednik tednika Domovina

Medijsko pohabljenost v Sloveniji lahko popravimo z sodobnimi, demokratičnimi mediji. Zato smo v letu 2020 vse naše moči združili v novem medijskem projektu, tedniku Domovina. V imenu vsakega sodelavca Domovine lahko zatrdim, da bomo naredili vse, kar je v naši moči, da se Slovenija spremeni. Smo edini tednik, ki mu število naročnikov ves čas raste.

Osebno verjamem v uspeh, a o tem odločate vi – naročniki. 

Domovini namreč lahko pomagate tudi vi, ki to berete. 

Kako? Tako, da namenite Domovini tri evre tedensko. 

Eno kavo za eno Domovino.

Igor Vovk

direktor

Medijska krajina v Sloveniji se hitro spreminja.

Sedaj v teh turbulentnih časih, ko se medijske hiše iz kart sesuvajo, ko cene papirja in ostalih surovin rastejo, je pravi trenutek za pospešek Domovine in Iskreni.

Potrebujemo pa vašo naročnino. Delamo na ekipi in vsebinah. Pripravili smo tiskani tednik Domovina. Prav tako pa smo pripravili tudi digitalne naročnine. Z vami nam lahko uspe ne le spremeniti medijske krajine, ampak tudi opogumiti vse več pokončnih državljanov, da bomo skupaj sooblikovali SLOVENIJO

Podprite neodvisno novinarstvo

"Ta hip najboljši slovenski družbeno-politični časopis"

DOMOVINA SE PREDSTAVI

Play Video
BREZPLAČNA dostava

Vsak četrtek v vašem nabiralniku

Strnjen in kakovosten pregled aktualnega dogajanja

Vsak četrtek v vašem nabiralniku

Pridružite se bralcem tednika Domovina

Play Video
"Mislim, da je dobro uravnotežena. Ne vleče je preveč ne v eno, še posebej pa ne v drugo stran. Mnogi mediji vpijejo, da so neodvisni in sredinski, Domovina pa enostavno je - center."

Gregor Čušin, igralec in pisatelj

"Tednik Domovina rada berem, ker mi vsak teden prinaša pogled na drugo plat življenja. Moram vedeti, kaj se dogaja na levi in na desni strani neba."

Milena Miklavčič, pisateljica in kolumnistka

Play Video
Play Video
"V tedniku Domovina najdem vsestranske informacije. Ko ga bereš, smeš biti tudi veren, pa nimaš občutka, da je s tabo nekaj narobe. Tednik Domovina je za prebrat."

Ivo Ban, filmski in dramski igralec

"Večinoma berem na internetu, kjer sam iščem informacije iz različnih virov, tednik Domovina pa mi informiranje olajša, saj mi nudi strnjen in kakovosten pregled aktualnega dogajanja. Zanimivo tedensko branje od prve do zadnje strani, ki ga sicer ne bi našel."

Žiga Turk, profesor in publicist

"Bralec Domovine bi moral postati vsak, ki išče širino."

Rado Pezdir, ekonomist in publicist

Pogosta vprašanja

Kaj točno dobim s plačilom naročnine?

S plačilom digitalne naročnine dobite dostop do zaklenjenih vsebin na portalih Iskreni.net in Domovina.je ter dostop do posebnih vsebin na portalu Iskreniplus (med drugim pripravljamo raznolike video vsebine, ekskluzivno na voljo samo našim naročnikom, podpornikom in donatorjem).

Če se odločite za naročnino na tiskani tednik Domovina, vsak četrtek v svoj nabiralnik prejmete tednik Domovina, natisnjen na 68 barvnih straneh. Poleg tega dobite tudi dobite dostop do zaklenjenih vsebin na portalih Iskreni.net in Domovina.je ter dostop do posebnih vsebin na portalu Iskreniplus (med drugim pripravljamo raznolike video vsebine, ekskluzivno na voljo samo našim naročnikom, podpornikom in donatorjem).

Kako dostopam do zaklenjenih vsebin?

Do zaklenjenih vsebin dostopate z uporabniškim imenom in geslom. Brez skrbi, oboje je za vse 3 portale enako. Dostop vam avtomatsko omogočimo po plačilu naročnine. Če potrebujete pomoč, nam pišite na [email protected].

Zakaj naj se odločim za letno naročnino?

Če se odločite za letno naročnino, prihranite kar 15 %. Naročnike pa tudi nagrajujemo in zanje pripravljamo ekskluzivne ugodnosti.

Imam še nekaj vprašanj …

Kadarkoli nam lahko pišete na [email protected]. Na telefonski številki 059 020 000 pa smo dosegljivi vsak delovnik od 9:00 do 15:00.