Skip links

Znanja za samozavestno in mirno hojo v dvoje ter starševstvo

Pridružite se nam!

S programi Zavoda iskreni.net mladim, zakoncem in staršem ponujamo znanja za samozavestno in mirno hojo v dvoje oz. starševstvo.

Voditelji programov, vsi strokovnjaki na svojih področjih, izhajajo iz osebnih izkušenj in preverjenih strokovnih podlag.

Pri izvedbi programov v največji možni meri upoštevamo želje udeležencev oz. naročnikov.

Osnove?

Konkretne vsebine in praktični nasveti.

Za koga?

Za mlade, za zakonce, za starše.

Čemu?

Da s svojim znanjem pomagamo na vaših poteh!

Vsi programi
Kaj pravijo udeleženci programov?
Sara in Peter Kobolt

Za lepše družine in lepšo družbo!

"Na ta seminar sva prišla s pričakovanji in to, kar sva tukaj doživela, vsekakor presega najina pričakovanja." Sara in Peter Kobolt priporočata Seminar sočutnega starševstva "vsakemu paru, vsem staršem, da bi bile naše družine lepše in naša družba lepša." Podprite naša prizadevanja za lepše družine in boljšo družbo! KLIK: www.iskreni.net/doniraj

Objavil/a Iskreni.net dne Sobota, 23. december 2017

Naši voditelji
Utrinki
Novice

 • Kako poskrbeti za zdravo črevesje?
  on 9 julija, 2020 at 3:00 dop

  Na kaj pomislite ob omembi črevesja? Verjetno se v vaših mislih začne odvijati film o dejavnostih in težavah, ki jih povezujete s črevesjem. Kakanje, prdenje, napihnjenost, črevesne okužbe in z njim povezano črvičenje in driske. Ampak črevesje niso samo smrdeči izločki in neprijetne težave. Črevesje je več kot to.

 • Gumb za pavzo
  on 8 julija, 2020 at 3:00 dop

  Večkrat imam občutek, da je ena izmed nalog starševstva zame ta, da v njem gradim in večam svojo posodo za frustracijo, napetost in nemoč. Siegel v enem izmed govorov nazorno pove, da večja kot je tvoja posoda, več vode gre vanjo. Ko vanjo raztopiš ščepec soli, voda v veliki posodi ne bo kaj prida slana, morda soli sploh začutil ne boš … če pa ščepec soli daš v majhen kozarček, te bo od slanosti kar zategnilo. Podobno je s čustvi. Če so ti starši pomagali graditi lastno posodo, s tem ko so zdržali s tvojimi čustvi in vsemi muhami zraven, potem gre vanjo ogromno vode …

 • Kaj morate vedeti o depilaciji bikini predela
  on 7 julija, 2020 at 3:00 dop

  Poletje je čas kratkih hlač in kopalk. Za marsikatero žensko to pomeni tudi dodatno skrb: dlake. Posebej tiste na bikini predelu, ki so postavljene na ogled, ko oblečemo kopalke. Redke so ženske, ki se ne obremenjujejo z njimi. Mnoge pa iščemo najprimernejši način, kako jih odstraniti, da bo vsaj za nekaj časa mir.

 • Zakaj znanstveniki, raziskovalci in psihologi zanikajo posledice splava?
  on 6 julija, 2020 at 3:00 dop

  Pred leti, ko sem pisala diplomsko nalogo, v kateri sem raziskovala splav, se spominjam, da sem na področju psiholoških posledic splava naletela na kup literature, ki se je med seboj spodbijala. Mnoge raziskave so dokazovale, da po splavu lahko ženske trpijo za hudimi čustvenimi posledicami, na drugi strani pa so obstajale raziskave z ravno nasprotnimi rezultati. Kako je to mogoče? Odlično razlago zmede v raziskovanju tega področja sem našla v knjigi Prepovedano žalovanje, terapevtke in ustanoviteljice duhovnih vaj Rahelin Vinograd, Therese Burke.

Postavita trdne temelje
za svoj zakon!

Kdaj in kje?

spoznavno srečanje: 8. februar 2020 dopoldan, Ljubljana; vikend: 8. do 10. maj 2020, Nazarje

Več o programu