Trgovina

Leon Jagodic
Četrtek, 5. april 2018, 19:57
Image
Ideja za trgovino Iskreni je padla leta poleti 2014, ko smo se iz prejšnjih prostorov v Repnjah preselili v nove prostore na Nazorjevi ulici v središču Ljubljane.

Naši prostori v Ljubljani so razporejenih v dveh etažah. Večina prostorov (večnamenski prostor za izvedbo izobraževanj, sestanke in delo, dve svetovalnici, čajni kotiček in sanitarije) je v prvem nadstropju, manjši del pa v pritličju, kamor je vhod neposredno z ulice.

Škoda se nam je zdelo, da bi v tem delu uredili samo pisarno, zato smo se odločili, da bomo uredili tudi prodajni kotiček. Pritlični prostori so bili koneckoncev že pred našim prihodom namenjeni za trgovinsko dejavnost. Tako smo konec leta 2014 odprli trgovino Iskreni. Čez dve leti, konec leta 2016, pa smo zagnali tudi spletno trgovino Iskreni.

Prihodki iz prodaje v trgovini v tem trenutku niso naši ključni prihodki, nam pa zelo pomagajo pri kritju stroškov administracije in najema prostorov, ki jih ne moremo pokriti niti prek kotizacij niti prek donacij.

A prihodki iz naslova prodaje v trgovini Iskreni vztrajno rastejo, tako da je v trgovini še veliko potenciala. Zlasti v spletni trgovini, ki že zdaj ustvari približno 80% prodaje. Spletno trgovino trenutno prenavljamo v sklopu prenove celotne naše spletne komunikacije, tako da bo uporabniku še bolj prijazna, obenem pa še bolj integrirana v spletni portal »iskreni.net«.

Ob prenovi spletne trgovine bomo na portalu iskreni.net predstaviti tudi t. i. »trgovino z zgodbo«, ki bo produkte, namenjene družinam, na nevsiljiv način predstavila prek konkrentne izkušnje posameznih družin. 

Komentarji

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.