PREMIUM VIDEO VSEBINE ZA NAROČNIKE ISKRENI.net

Pridružite se naročnikom vsebin Iskreni.net.

Družina in dobri medsebojni odnosi so temelj kakovostnega življenja

Na portalu iskreni.net najdete številne članke, intervjuje, odzive na aktualno dogajanje, knjižne predloge, nasvete strokovnjakov, podkaste in druge prosto dostopne vsebine s področja vzgoje, partnerskih odnosov, medosebnih odnosov (v ožji in širši družini, med prijatelji), duhovnosti in osebne rasti.

Podprite naše delo in postanite naš naročnik, s tem pa pridobite tudi dostop do ekskluzivnih videov in člankov.

Posebna digitalna akcija

9,90

za 3 mesece!

Naroči se na Iskreni.net za samo 9,90 EUR za prve 3 mesece!
Naročnina se podaljša po ceni 24,99 EUR za 3 mesece.

Digitalna naročnina
Iskreni.net

7,92

na mesec

*plačilo v letnem znesku 94,99 EUR

Digitalna naročnina Iskreni.net in Domovina.je

9,92

na mesec

*plačilo v letnem znesku 119 EUR

Tiskani tednik in digital Iskreni.net in Domovina.je

od 13,25

na mesec

 
 
 

Kaj pridobite z naročnino?

Andreja Barat

Urednica portala iskreni.net

Na portalu Iskreni so mnoge vsebine, ki jih v drugih medijih ni najti. Z Iskreni smo že 19 let izraz nove kulture družin v sodobnem svetu.

Zagovarjamo vrednote, kot so zakonska ljubezen in zvestoba, odgovorno starševstvo, spoštovanje moškosti in ženskosti, kultura življenja in ljubezen do domovine. Vrednote, do katerih ima večina medijske krajine precej drugačen odnos.

Redno vsak teden prinašamo uporabne video izobraževalne vsebine, ki so posebej namenjene naročnikom.

Mojca Belcl Magdič

Urednica video vsebin

Video vsebine so naše bogastvo, saj jih ustvarjamo z namenom, da bi gledalec (ali poslušalec) v zelo kratkem času dobil čim več koristnih informacij: od teoretskih razlag določenega izziva ali težave do številnih praktičnih primerov (in nasvetov) iz vsakdanjega življenja. Naši sogovorniki so izključno strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami – pedagogi, psihologi, terapevti, profesorji, pravniki in drugi izvedenci. Gre za živahen prenos znanja, ki se gledalcu vtisne v spomin.

Ponudba video vsebin je zelo raznolika in iz meseca v mesec raste. Tematike nagovarjajo tako starše predšolskih otrok in šolarjev, starše najstnikov, zakonce, dedke, babice, tašče, taste, itd. Tiste, ki se določeni težavi želijo predhodno izogniti kot tiste, ki so se znašli v stiski in nanjo iščejo rešitve.

Igor Vovk

direktor Zavoda Iskreni

Iskreni.net je sopotniki več 100.000 ljudi. V vsakdanjem vrvežu življenja je podpora in vzpodbuda za odnose in družinsko življenje.

Vaša podpora z naročnino nam omogoča, da bomo še bolj odgovarjali na konkretne izzive, ki jih imate. Sporočite česa si želite še več – pišite na [email protected].

Pogosta vprašanja

Kaj točno dobim s plačilom naročnine?

S plačilom digitalne naročnine dobite dostop do zaklenjenih vsebin na portalih Iskreni.net (in Domovina.je – odvisno od paketa). Zaklenjene vsebine na portalu Iskreni.net so: video oddaje pogovorov s strokovnjaki s področja vzgoje, odnosov, zdravja …, ideje za družinske izlete, kuharski recepti in seznam knjig, risank, filmov in predstav, ob katerih priporočamo pozornost

Če se odločite za naročnino na tiskani tednik Domovina, vsak četrtek v svoj nabiralnik prejmete tednik Domovina, natisnjen na 68 barvnih straneh. Digitalna izdaja tednika Domovina je na voljo že v sredo ob 12h. Poleg tega dobite tudi dobite dostop do zaklenjenih vsebin na portalih Iskreni.net in Domovina.je.

Kako dostopam do zaklenjenih vsebin?

Do zaklenjenih vsebin dostopate z uporabniškim imenom in geslom. Brez skrbi, oboje je za oba portala enako. Dostop vam avtomatsko omogočimo po plačilu naročnine. Če potrebujete pomoč, nam pišite na [email protected].

Kateri paket naj izberem?

Trenutno imamo Posebno digitalno akcijo: prvi trije meseci za samo 9,90 €. Največjo vrednost pa prinaša kombinirana naročnina: na tednik Domovina ter naročniški dostop do obeh portalov, Iskreni.net in Domovina.je.

Imam še nekaj vprašanj …

Kadarkoli nam lahko pišete na [email protected]. Na telefonski številki 059 020 000 pa smo dosegljivi vsak delovnik od 9:00 do 15:00.