PREMIUM VIDEO VSEBINE ZA NAROČNIKE ISKRENI.net

Pridružite se naročnikom!

Iskreni naročnina

59

na leto

Naroči se na Iskreni.net za samo 4,9 EUR / mesec ob letnem plačilu!
Možno je tudi mesečno plačevanje za 6 EUR.

Letno 59€
Mesečno 6€

Iskreni podporna naročnina

120

na leto

Kaj pridobite z naročnino?

Družina in dobri medsebojni odnosi so temelj kakovostnega življenja

Na portalu iskreni.net najdete številne članke, intervjuje, odzive na aktualno dogajanje, knjižne predloge, nasvete strokovnjakov, podkaste in druge prosto dostopne vsebine s področja vzgoje, partnerskih odnosov, medosebnih odnosov (v ožji in širši družini, med prijatelji), duhovnosti in osebne rasti.

Podprite naše delo in postanite naš naročnik, s tem pa pridobite tudi dostop do ekskluzivnih videov, člankov postne in adventne akcije.

Preverite, kaj vse še dobite z naročnino >>

Andreja Barat

Urednica portala iskreni.net

Naj gre za vaš zakon ali to, da se že dve leti niste pošteno naspali. Naj gre za odnos do otrokove učiteljice ali do vaše tašče. Naj gre za najstnika, ki se zapira v sobo, ali službo, ki vam pobere vso energijo.

Ne zagotavljamo rešitve vseh vaših problemov, obljubljamo pa, da vam bomo pomagali, da boste nanje pogledali z drugega zornega kota. Kar pa je prvi korak do spremembe. Odnosi niso matematični postopek, ampak ples. Veliko lahko storite za to, da svoj del dobro odplešete in tudi svojim soplesalcem pomagate, da izpopolnijo svoje plesne korake. 🙂

Na portalu Iskreni boste našli mnoge vsebine, ki jih v drugih medijih ni najti. Redno vsak teden prinašamo uporabne video in druge izobraževalne vsebine, ki so namenjene posebej naročnikom.

Zagovarjamo krščanske vrednote. Zato se tudi marsikdo obregne ob nas. Kljub temu od tega ne odstopamo, saj globoko verjamemo, da gre za univerzalne človeške vrednote, kot so ljubezen do sebe in bližnjih, spoštovanje, zvestoba, odgovorno starševstvo, veselje do življenja, mir …, s katerimi se lahko in mora poistovetiti vsak, ki je vsaj malo v stiku s svojim bistvom. Zato naši naročniki niso samo verni, ampak tudi mnogi drugi, s katerimi si delimo vrednote. Ne glede na to pa naše naročnike 2x letno (ob adventu in postu) povabimo tudi na duhovno potovanje. 

Pridružite se nam!

Mojca Belcl Magdič

Urednica video vsebin

Video vsebine so naše bogastvo, saj jih ustvarjamo z namenom, da bi gledalec (ali poslušalec) v zelo kratkem času dobil čim več koristnih informacij: od teoretskih razlag določenega izziva ali težave do številnih praktičnih primerov (in nasvetov) iz vsakdanjega življenja. Naši sogovorniki so izključno strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami – pedagogi, psihologi, terapevti, profesorji, pravniki in drugi izvedenci. Gre za živahen prenos znanja, ki se gledalcu vtisne v spomin.

Ponudba video vsebin je zelo raznolika in iz meseca v mesec raste. Tematike nagovarjajo tako starše predšolskih otrok in šolarjev, starše najstnikov, zakonce, dedke, babice, tašče, taste, itd. Tiste, ki se določeni težavi želijo predhodno izogniti kot tiste, ki so se znašli v stiski in nanjo iščejo rešitve.

Igor Vovk

direktor Zavoda Iskreni

Iskreni.net je sopotnik več 200.000 ljudem. V vsakdanjem vrvežu je Iskreni podpora in vzpodbuda za odnose in družinsko življenje.

Vaša podpora z naročnino nam omogoča, da bomo še bolj odgovarjali na konkretne izzive zakoncev in staršev. V letu 2024 bomo praznovali 20 let od kar neprekinjeno vsak dan pripravljamo vzpodbude.

Sporočite česa si želite še več. Veseli bomo konkretnih predlogov – pišite na [email protected].

Pogosta vprašanja

Kaj točno dobim s plačilom naročnine?

S plačilom digitalne naročnine dobite dostop do zaklenjenih vsebin na portalu Iskreni.net. Zaklenjene vsebine na portalu Iskreni.net so: video oddaje pogovorov s strokovnjaki s področja vzgoje, odnosov, zdravja …, ideje za družinske izlete, kuharski recepti in seznam knjig, risank, filmov in predstav, ob katerih priporočamo pozornost

Kako dostopam do zaklenjenih vsebin?

Do zaklenjenih vsebin dostopate z uporabniškim imenom in geslom. Dostop vam avtomatsko omogočimo po plačilu naročnine. Če potrebujete pomoč, nam pišite na [email protected].

Imam še nekaj vprašanj …

Kadarkoli nam lahko pišete na [email protected]. Na telefonski številki 059 020 000 pa smo dosegljivi vsak delovnik od 9:00 do 15:00.