Namenite dohodnino Zavodu Iskreni

Vabimo vas, da nam pomagate pri prizadevanju za kvalitetnejše življenje slovenskih družin in družbe ter nam namenite dohodnino. To vas nič ne stane!

Spoštovani,

Decembra 2019 nam je ministrstvo z delo, družino in socialne zadeve, dodelilo status organizacije v javnem interesu. To v praksi pomeni, da lahko del dohodnine za leto 2020 namesto državi namenite nam.

Na vas se zato obračamo s prošnjo, da nam namenite 1 % dohodnine. To dejanje vas ne stane nič, nam pa bistveno pomaga pri opravljanju našega poslanstva. S tem denarjem bomo okrepili delovanje Zavoda Iskreni, da bomo lahko več sredstev namenili za tiste stvari, ki jih od nas želite naši uporabniki – kvalitetne preventivne in kurativne programe ter bogate vsebine na portalih iskreni.netin Domovina.

Povabim vas, da skupaj sodelujemo pri prizadevanju za kvalitetnejše življenje slovenskih družin in družbe.


Kaj morate storiti, da nas podprete z delom dohodnine?


1.) V primeru, da uporabljate eDavke se lahko prijavite z osebnim certifikatom in tam oddate zahtevo za namenitev dela dohodonine za donacije. Vpišite našo davčno številko 15690407 in odstotek dohodnine 1 %. Hvaležni vam bomo, če nam boste na elektronski naslov [email protected] sporočili, da ste oddali zahtevek.


2.) V primeru, da ne uporabljate eDavke pa si natisnite ta obrazec, izpolnite ter prepognite kot je narisano in zalepite z lepilnim trakom. Pismo oddajte v najbližji poštni nabiralnik ali na pošti. Znamke ne potrebujete. Poštnino plačamo mi! Natisnete lahko več izvodov in jih posredujete družinskim članom in prijateljem.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu [email protected] in na brezplačnem telefonu 080 35 15.

Že v naprej hvala za vašo podporo!

Poglejte video nagovor Igorja Vovka, direktorja Zavoda Iskreni.