Nam podarite minuto? Iz srca hvala![Namenite del dohodnine Zavodu Iskreni]

Na začetku prihodnjega leta od Davčne uprave RS pričakujete informativni izračun za odmero dohodnine? Potem ste med tistimi, ki lahko odločajo, komu boste namenili 1 % zneska, ki ga vplačate v državni proračun. 

Slovenija ima namreč to možnost, da lahko vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, do 1 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Celoten odstotek lahko namenite samo eni organizaciji ali pa ga razdelite med največ pet organizacij.

Zakaj izbrati Zavod Iskreni?

Med organizacijami, ki jim lahko namenite sredstva, je tudi Zavod Iskreni. Veseli smo vsakega vašega prispevka, saj tako skupaj z nami pomagate številnim posameznikom, parom in družinam. Kako?

Zbrana sredstva namenimo pripravi novih aktualnih vsebin na portalu, razvoju delavnic za otroke in starše, velik del pa je namenjen socialnemu skladu. Vedno več je namreč posameznikov, parov in družin, ki si želijo udeležbe na naših delavnicah ali priti na terapije, a si tega zaradi finančne stiske ne morejo privoščiti. V takih primerih jim pri plačilu pomagamo s (so)financiranjem iz socialnega sklada ter jim tako omogočimo pozitivno izkušnjo, nova znanja, osebnostno rast ter opolnomočenje za lažje premagovanje stisk in izzivov.

Zato smo vam mi in oni izjemno hvaležni za vsak evro podpore!

Koga in kaj podprete, ko del svoje dohodnine namenite Zavodu Iskreni?

Otroke in mladostnike:

Posameznike in pare:

Družine:

Vzemite si 81 sekund časa in obrazec izpolnite še danes

Namenitev dohodnine Zavodu Iskreni vas ne stane nič, le 81 sekund časa si morate vzeti za izpolnjevanje. Smo preverili. ?Nam in ljudem, ki jim s pomočjo socialnega sklada lahko (so)financiramo terapije ali udeležbo na delavnicah, pa pomeni ogromno!

  • Obrazec lahko natisnete, izpolnite in pošljete na naš naslov. Poštnino plačamo mi.
  • Lahko pa ga izpolnite tudi prek portala eDavki. Podrobnejša navodila, kako to storite, najdete na tej strani.

Hvala, če ste nam svoj del dohodnine že namenili. In hvala, če nam ga še boste.

 

Veseli bomo, če k temu nagovorite tudi druge.

 

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja