Naredite dobro delo – nič vas ne stane, nam pa veliko pomeni

Foto: Canva

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 1 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Med organizacijami, ki jim lahko namenite svoj del dohodnine, je tudi Zavod Iskreni.

Kako lahko doniram?

Letos čisto preprosto. Letos nam lahko svoj del dohodnine oddate na spletnem obrazcu brez kakršnekoli prijave ali certifikata. Vzame vam zgolj nekaj sekund. HVALA!

IZPOLNITE OBRAZEC >> 

Obrazec je treba na FURS oddati najkasneje do 31. decembra. To lahko storite sami ali pa papirnati obrazec pošljete nam in to namesto vas uredimo mi. Če izpolnite spletni obrazec, za njegovo oddajo prav tako poskrbimo mi. Več informacij >>

Če ste nam del dohodnine namenili že lani, obrazca ni treba ponovno oddajati.

Nič vas ne stane, a lahko naredite veliko dobrega

Praznični čas je čas obdarovanja in dobrih del. Z donacijo dohodnine lahko organizaciji – brez da bi vas to kaj stalo – naredite veliko dobrega.

Če 1 % svoje dohodnine ne donirate nevladni organizaciji (ali večim) po svoji izbiri, potem tudi ta delček ostane v državnem proračunu, kjer z njim v vašem imenu upravljajo drugi. Zato ne izpustite priložnosti, ko lahko namesto države sami odločite, kam bo šel vaš denar.

Mi vas vabimo, da svoj odstotek letos podarite Zavodu Iskreni, kjer bomo vsak evro namenili delu za slovenske družine in v dobro celotne družbe.

Kaj natančno storimo s prejetim denarjem?

Zbrana sredstva namenimo pripravi novih aktualnih vsebin na portalu, ki so za bralce brezplačne, razvoju delavnic za otroke in starše, velik del pa je namenjen podpornemu skladu. Vedno več je namreč posameznikov, parov in družin, ki si želijo udeležbe na naših delavnicah ali priti na terapije, a si tega zaradi finančne stiske ne morejo privoščiti. Zato smo vam mi in oni izjemno hvaležni za vsak evro podpore!

Hvala, če ste nam svoj del dohodnine že namenili. In hvala, če nam ga še boste.

Veseli bomo, če k temu nagovorite tudi druge.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja