Skip links

NOVO!

Skupina za dekleta:

KDO SEM IN KAJ SI ŽELIM?

Za dekleta od 9. razreda do konca srednje šole!

Četrtek, 21. 9. 2023 – v ŽIVO

Skupina za najstniška dekleta

Skupina je namenjena vsem dekletom, ki bi se rada dobro počutila v svoji koži.

Se sprašuješ, kdo si in kaj si v življenju želiš?

Predstavljamo NOVO skupino za najstniška dekleta, ki bo pomagala izboljšati njihovo samopodobo.

Zate smo pripravili 6 srečanj, ki ti bodo pomagala spoznati sebe, svoje telo, čustva in želje ter ti dala oprijemljive tehnike reševanja problemov, ki te pestijo in obremenjujejo.

Starši, zakaj je ta skupina namenjena vaši najstniški hčeri?

Ja, za dekleta je lahko to obdobje odraščanja zelo težko, če se počutijo same in nerazumljene. Starši jim, kljub ljubezni, trudu in kompetencam, včasih ne znamo priti blizu. Zato je skupina deklet, ki gredo skozi podobne izkušnje, tako dragocena in pozitivno vpliva na odnos do sebe in drugih.

Dekleta, zakaj je ta skupina namenjena prav vam?

Ker v svojem doživljanju in razmišljanju niste same. Obdobje najstništva je zahtevno obdobje za vsa dekleta, saj odraščate in pri iskanju lastne edinstvene poti prihajate v stik z mnogimi izzivi, ovirami, odnosi in zahtevami.

Da bi vam bilo to obdobje v večje veselje in rast, vas vabimo v zaprto terapevtsko skupino deklet, kjer bomo preko izkustvenih tehnik, deljenja medsebojnih izkušenj in dela na sebi spoznavale, kako edinstvene, lepe in posebne ste.

Če te mika druženje, pogovor in zabava z dekleti podobne starosti, pa te je tega mogoče potihoma zelo strah, je skupina za dekleta prava zate! Poskrbeli bomo, da boš v skupini dobrodošla, slišana in boš imela svoj varen kotiček za odkrivanje sebe in svojega poslanstva v tem svetu.

"Potreben je pogum, da odrasteš in postaneš to, kar v resnici si."

E.E. Cummings

Komu je skupina namenjena in kako bo potekala?

Komu: dekletom od 9. razreda do konca srednje šole
Začetek: 21. september 2023
Kdaj: četrtki, od 17.00 do 19.00
Predvidenih 6 srečanj: 21. 9., 28. 9., 5. 10., 12. 10., 19. 10., 9. 11.

Cena: 190 €

Skupina je omejena na 12 deklet, zato si čimprej zagotovi svoje mesto.

V primeru finančne stiske pišite na [email protected] in vam bomo po svojih močeh pomagali s sredstvi iz socialnega sklada.

Lokacija in prijava

Lokacija: Cesta v Log 11, Brezovica pri Ljubljani

Za dodatne informacije pišite na: [email protected]

Prijave: prijavnico najdete TUKAJ, izpolnjeno pošljite na [email protected].

Kdo bo z vami?

Srečanja bosta vodili Janja Grilc in Katja Jarc, terapevtki, ki delujeta v okviru Zavoda Iskreni.

Janja Grilc

Sem Janja Grilc, po izobrazbi univ. dipl. pedagoginja in prof. teologije ter mag. zakonske in družinske terapije relacijske smeri. 

Delujem v Zavodu Iskreni kot vodja terapevtskega centra Iskreni in sodelujem pri razvoju skupnosti družin Iskreni. Stalno se izpopolnjujem pri slovenskih in tujih strokovnjakih različnih terapevtskih smeri. 

Prakticiram tudi metodo Brainspotting za globinsko predelavo travm. Več kot 10 let že delam z zakonci, starši, otroki in mladimi preko svetovanj, terapij, izobraževanj in delavnic. 

Pišem poljudne članke o družini in odnosih za portal iskreni.net. Delo z otroki in mladimi mi je v posebno veselje in izziv, saj sem tudi sama mama petim odraščajočim otrokom in najstnikom. 

Prosti čas preživljam z družino, najbolj pa se umirim v gozdu in ob branju dobre knjige. Zavedam se, da mladi ljudje potrebujejo prostor, kjer med sebi enakimi odkrivajo kdo so in kaj si v in od življenja želijo. 

V sebi nosijo ogromno potenciala, lepote in ustvarjalnosti. Zato jih je potrebno poslušati, jim slediti ter jih spodbujati in bodriti, da pogumno ter sočutno do sebe in sveta vztrajajo na svoji poti. 

Veselim se, da bom delček te poti lahko hodila s super dekleti.

Katja Jarc

Sem Katja Jarc, poročena, mamica dveh fantov. Po izobrazbi sem prof. razrednega pouka, spec. pomoči z umetnostjo, geštalt pedagoginja in geštalt svetovalka, zakonska in družinska terapevtka in praktik metode TRE.

Izvajam terapije z otroki in mladostniki ter zakonske in družinske terapije v okviru Zavoda Iskreni. Sodelujem kot sotrener pri izpopolnjevanju iz Geštalt pedagogike na Teološki fakulteti, izvajam različne delavnice z mladimi, delavnice z ženskami in skupine z odraslimi.

V okviru Svetopisemske družbe vodim usposabljanja in skupine Zdravilna beseda.

V prostem času najraje preživljam čas s svojo družino v naravi in na potovanjih pri raziskovanju sveta, ljudi in sebe. Vse to rada podelim na potopisnih predavanjih po Sloveniji.

Prijavnica

V polja spodaj vnesite podatke.

Kontakt

Zavod Iskreni, zavod za kulturo življenja

Cesta v Log 11, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija

Gsm: +386 (0)64 135 136
Mail: [email protected]