Začenjata se Exodus 90 in Fiat 90 – programa, ki spreminjata življenja

Vir: Storyblocks

90 dni pred veliko nočjo, torej 17. januarja, se začenjata programa Fiat 90 za ženske in Exodus 90 za moške. Ker gre za kvalitetna programa, ki ju lahko po izkušnjah in številnih pričevanjih le priporočimo, vas vabimo, da se jima pridružite. Več o tem, za kaj gre, kako izgleda in kako se pridružiti izzivu, ki vam bo spremenil življenje pa v nadaljevanju.

Fiat 90 – Tvoj »da« Božjemu načrtu po Marijinem zgledu

Za kaj gre?

Fiat 90 je izziv in hkrati pot. Devetdeset dnevni program podoben Exodusu 90, a prilagojen ženskam. Asketski del je tako nekoliko milejši, pa tudi vsebinsko ima program nekoliko drugačen fokus kot pri moških.

Komu je program namenjen?

Ženskam, ki želijo postati podobne Mariji – s svojimi dejanji in besedami Bogu reči DA.

Zakaj?

S pomočjo odrekanja, askeze in premagovanja skušnjav spoznavam sebe in svojo moč.

Kdaj?

Pot se pričenja 17. januarja in traja 90 dni. Program se zaključi na veliko noč, a je mogoče z njim nadaljevati.

Kako?

Če ti je uspelo nagovoriti še nekaj žensk, se prijavite kot zaključena skupina. Če si zaenkrat še sama, se prijavi kot posameznica, ki išče skupino.

Več si lahko prebereš tudi v enem naših preteklih prispevkov o programu.

Exodus 90 – preko molitve, askeze in bratstva do svobode

Kaj je Exodus 90?

Je devetdesetdnevni program molitve, askeze in bratstva, skozi katerega človek znova najde bistvo življenja in se osvobodi bremen, ki ga težijo.

Komu je namenjen?

Moškim, ki se borijo z odvisnostjo, so zašli s prave poti ali pa želijo utrditi svojo moškost.

Zakaj?

V časih, ko smo dnevno zasuti z raznoraznimi vsebinami, lahko hitro izgubimo fokus. S pomočjo programa se moški osvobodimo razvad, ki negativno vplivajo na nas, na odnos z družino in z Bogom.

Kdaj?

Pot k osvoboditvi se pričenja 17. januarja in traja 90 dni. Program se zaključi na veliko noč, a ga je mogoče živeti še naprej. Nekaterim izvajanje programa uspeva že več let! Uf, kakšna jeklena volja. Prava vzor in motivacija za vse ostale!

Kako?

Zberi pet do sedem moških, s katerimi boste ta izziv skupaj premagovali ter se pri tem spodbujali in si pomagali.

Če še nisi zbral poguma za prijavo, lahko več o programu prebereš tudi tukajle.

Te skrbi, da izzivu ne boš kos? Jaz verjamem vate! Za spodbudo pa še spodnja svetopisemska misel: »Nič ne skrbite, ampak ob vsaki priložnosti izražajte svoje želje Bogu z molitvijo in prošnjo, z zahvaljevanjem. In Božji mir, ki presega vsak um, bo varoval vaša srca in vaše misli v Kristusu Jezusu.« (Filipljanom 4, 6-7)


Preberi še:


Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja