Poglejmo se v ogledalo, poiščimo bistvo posta in pojdimo naproti vstajenju

Foto: osebni arhiv družin Furman in Tikvič

Od pepelnične srede do velikonočne nedelje imamo priložnost, da se posvetimo odnosu do sebe, svojih otrok in zakonca. Toda, zakaj bi se sploh odločili za post, če vemo, da bo to prineslo še dodatno usklajevanje in odrekanje v družini?

V šestnajsti oddaji našega podkasta smo spregovorili s Špelo Furman in Juretom Tikvičem, ki vsak v svoji družini prakticirata različne postne aktivnosti.

V pogovoru smo se dotaknili tudi njunega pogleda na post v mladostniških letih in kaj od posta “odneseta” v obdobje po veliki noči.

V drugem delu oddaje pa lahko slišite tudi pogovor z Igorjem Vovkom o naši postni vzpodbudi, ki jo pričnemo 17. 2. 2021. Slednjo bosta vodila zakonca Darja Škraba Krmelj, dr. med., in Janez Tomaž Krmelj ter s. Marija Irena Stele in br. Miha Sekolovnik.

Njihovemu povabilu ter kratkemu nagovoru kaj lahko v postni vzpodbudi pričakujete lahko prisluhnete tukaj (zakonca Krmelj, s. Marija-Irena in br. Miha).

Vabljeni k poslušanju …

 »Ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja