Prijavite se v postno akcijo za zakonce!

V letošnji Zakonski postni akciji Iskreni bo z nami p. Marko Ivan Rupnik.

Skozi celoten post vas bo akcija vabila v odnos - občestvenost in darovanje. 
Akcija je zasnovana tako, da lahko tudi zelo zaposlena zakonca brez težav pogledata vse video nagovore in opravita pogovor (sta le 2 na teden). Oglejte si nekaj izsekov iz video nagovorov:

Dovoljenje za pošiljanje mailov

Z vnosom svojega elektronskega naslova dovoljujete, da vam pošiljamo Zakonsko postno akcijo 2020 in druge vsebine portala Iskreni.
Od prejemanja pošte se lahko kadarkoli odjavite.

Kako je z dostopom do zakonske postne akcije?
Prvo video spodbudo skupaj z vprašanji za pogovor boste vsi, ki ste se prijavili, v celoti prejeli na vaš e-mail.

V nadaljevanju pa bodo na www.iskreniplus.si dostopne v zahvalo našim donatorjem, ki ste nas ali nas še boste podprli z vsaj 30 evri. 
Zakonska postna akcija z nagovori p. Rupnika je namenjena najprej ženi in možu posebej. Z vprašanji pa spodbujamo tudi zakonski pogovor, saj bosta tako utrdila svoj odnos in svoji srci pripravila na praznovanje velike noči.

V Zavodu Iskreni smo že pred desetimi leti začeli s postnimi vzpodbudami na internetu.

Prejeli smo mnoge zahvale in odzive. Z leti pa smo spoznali tudi to, da ob vseh družinskih obveznostih zakonci težko sledijo dnevnim spodbudam.

Zato smo letos pripravili le 2 tedenska nagovora in spodbudi za pogovor, ki ju boste prejeli ob sredah in sobotah. Sama pa si bosta glede na vajine obveznosti razporedila, kdaj bosta gledala video nagovor in se pogovorila.
Še niste med našimi donatorji? To lahko postanete s klikom na spodnji gumb.
P.S. Če postanete naš donator, so vam dostopne vse vsebine na www.iskreniplus.si.

Tam vas čakajo kvalitetne izobraževalne oddaje, ki vam lahko pomagajo pri vaših zakonskih odnosih, pripravljamo pa tudi vsebine o NaPro tehnologiji in spolni vzgoji za starše otrok.

© 2020 Zavod Iskreni. Vse pravice pridržane