Vstopite v post celostno: duhovno, duševno in telesno!

Sodelujejo: zakonca Darja Škraba Krmelj, dr. med., in Janez Tomaž Krmelj ter s. Marija Irena Stele in br. Miha Sekolovnik.
 
Skozi celoten post vas bo akcija vabila v odnos - občestvenost in darovanje. 
Vabimo vas, da spoznate, kako nas telesni post (odpoved) uči, katera hrana in pijača nas resnično hrani in po čemer moja duša resnično hrepeni.

Skozi zgodbe izbranih svetopisemskih parov bomo premišljevali o tem, kako smo zaznamovani s prvim moškim in prvo žensko v našem življenju, naj bosta to Adam in Eva ali pa oče in mati!

Letošnja postna vzpodbuda je povsem BREZPLAČNA, potrebna je le prijava.

Dovoljenje za pošiljanje mailov

Z vnosom svojega elektronskega naslova dovoljujete, da vam pošiljamo postno vzpodbudo 2021 in druge vsebine portala Iskreni.
Od prejemanja pošte se lahko kadarkoli odjavite.

Z nami bodo Darja Škraba Krmelj, dr. med., in Janez Tomaž Krmelj, ki nam bosta predstavila pomen telesnega posta in pomembnost skrbi za naše telo, ki nam je podarjeno v oskrbo in skozi katerega živimo odnos do Boga Očeta, sebe in drugih.

Globlje zavedanje svetosti svojih teles, templja Svetega Duha, pa nam bosta v duhovnih nagovorih pomagala graditi s. Marija Irena Stele in br. Miha Sekolovnik.

Postne vzpodbude bodo preko spletne aplikacije ZOOM v živo predvajane dvakrat na teden (sreda, nedelja) ob 20.30 uri, kmalu zatem pa si jih boste lahko na posnetku ogledali tudi na naši spletni strani www.iskreniplus.si.

Ogled nagovorov lahko tako povsem prilagodite vašim obveznostim.

Po posameznem nagovoru vam bodo na voljo tudi vprašanja, s katerimi boste lahko slišano v pogovoru z zakoncem še poglobili in utrdili.

© 2021 Zavod Iskreni. Vse pravice pridržane