7 komplimentov, ki jih mora vaš mož slišati čim večkrat

Foto: Canva

Drage žene. Imate ogromen vpliv na vaš zakon. In na počutje svojega moža. Vaše besede ga lahko potrjujejo, lahko pa imajo nanj uničujoč vpliv. Če si želimo, da je naš mož srečen, so to komplimenti, ki bi jih moral slišati čim večkrat …

1. »Rada sem poročena s teboj«

Prav tako kot ženske imajo tudi moški radi gotovost in varnost. V zakonu se morajo počutiti sprejete in varne. Povejte mu, da je še vedno tisti »pravi za vas«. To je odličen kompliment, saj ga lahko izrečete kadarkoli, brez občutka da mora prej nekaj narediti, da bo pohvaljen.

2. »Vem, da zmoreš, in ponosna sem nate«

V zakonu bodite njegova najzvestejša navijačica. Bodite v svetu, ki skuša biti tekmovalen in neprizanesljiv, vedno tista, ki ga navdihuje in spodbuja. Ter tista, ki vedno verjame vanj.

3. »Všeč mi je, kako preskrbiš vse potrebno za družino«

Moški so zahtevni, kadar govorimo o preskrbi družine. Želijo najboljše za svojo družino in si postavljajo visoke cilje, da bi omogočili vse potrebno za udobno bivanje. Pokažite jim, da opazite njihov trud, in jim povejte, da ne rabi služiti milijonov, da ste srečni.

4. »Hvala, da si popravil zlomljeno napravo«

Kadarkoli se vaš mož loti popravljanja naprav v hiši ali postane sam svoj mojster, pohvalite njegov trud. Mož se mora čutiti sposobnega, še posebej, kadar gre za skrb za vas.

5. »Vedno me znaš nasmejati«

Povejte mu, da je zaradi njega dan lepši, prijetnejši. Da prinaša veselje v družino. Četudi morda vaš mož ni največji komik oziroma človek za hece, lahko vedno pohvalite vsaj njegov nasmeh.

6. »Kako si močan«

Gotovo ga kdaj ujamete med dvigovanjem težjih stvari. Izrabite priložnost in ga pohvalite. Lahko ga tudi prosite, da vam dvigne kaj, kar bi sicer zmogle tudi same, pa vendar naj to stori on. Mož ima rad občutek, da ga potrebujete.

7. »Rada preživljam čas s teboj«

Povejte možu, da ste rade z njim, da ne potrebujete prav nič posebnega kot samo preživeti čas ob njem.

Povzeto po: familyshare.com

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja