Kako postati najboljši ljubimec? (video)

“Spolnost je nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi med moškim in žensko,” potrjuje psiholog in psihoterapevt dr. Andrej Perko. A ni samoumevno, da bo vedno osrečujoča ali na pomembnem mestu v partnerskem odnosu. Zato smo želeli iti v njeno “ozadje”, da bi izvedeli, kako jo doživljajo moški in kako ženske, kdo so dobri ljubimci, kako ohranjati strast in željo po drugem ter kaj pomeni, če je v odnosu ni (več).

Dr. Perko je v svojih odgovorih jasen in neposreden, zabaven in izzivajoč. Razkriva:

  • Kdaj moški in ženska drug z drugim najbolj uživata?
  • Problema upadanja moške spolne moči in zakaj je zaradi tega ženskam težje, in ne moškim
  • Zakaj je lahko spolnost v zrelejših letih veliko bolj osrečujoča kot pri 20-ih ali 30-ih?

Kaj pa, če si poročen in se zaljubiš v drugega/drugo? Dr. Perko ponovno odgovarja življenjsko: “Zaljubljenost se zgodi. Vedno bo nekdo prišel, ki bo bolj zanimiv od moje žene/moža. Vendar se ob tem moram vprašati, ali sem svoja vrata zaklenil ali sem jih pustil odprta.”

In če spolnosti v zakonu ni (več)? Kaj to pomeni za odnos in kje so ponavadi vzroki?

Vabljeni k ogledu celotne oddaje, v kateri dr. Perko poskrbi, da je ne boste zlahka pozabili.

Na portalu Iskreni na tedenski ravni pripravljamo sveže izobraževalne video vsebine s področja vzgoje, partnerskih in medgeneracijskih odnosov. Vabljeni k spremljanju! >>

Postanite naročnik portala Iskreni! Mesečna naročnina že za 14,90 evra.

Z enim naročniškim paketom dostopate do raznolikih video vsebin s področja vzgoje, partnerstva, medgeneracijskih odnosov; prav tako imate dostop do receptov, filmskih in knjižnjih recenzij. Obenem dobite tudi dostop do portala Domovine, kjer vam je na voljo tudi koledar dogodkov ter mnogo drugih ekskluzivnih vsebin o aktualnih dogajanjih na področju družbe, politike in gospodarstva. Vabljeni, da podrete naše delo!