Donacijska akcija 2022 je zaključena. Hvala vsem za vaš dar: neverjetni ste!

V nedeljo, 15. januarja 2023, smo sklenili donacijsko akcijo, ki je potekala od 1. decembra 2022. Ker so v preteklem tednu donacije še vedno prihajale na naš račun, je bil donacijski meter kljub zaključku akcije še vedno viden, da ste lahko sledili aktualnemu stanju. Danes vam lahko s hvaležnostjo predstavimo rezultat našega skupnega prizadevanja.

Donacijska akcija je bila za več kot 31 % uspešnejša od lanske – zaradi vas!

Z ekipo smo dnevno spremljali donacijski meter in s hvaležnostjo opazovali, kako smo vsak dan bližje cilju. S hvaležnostjo in veseljem, da ste donatorji naše poslanstvo prepoznali kot dragoceno, delo kot kakovostno in načrte kot vredne realizacije.

Do trenutka objave tega zapisa smo zbrali 57.539 €, kar pomeni, da smo zastavljeni cilj presegli za 2.539 €. Podprlo nas je 874 donatorjev: posameznikov, parov, družin in tudi nekaj podjetij. Neverjetni ste in iz srca hvala vsakemu posebej! 

Za primerjavo, v lanskem letu smo v decembrski donacijski akciji zbrali 43.801 €. To pomeni, da smo letos z vašo pomočjo zbrali 13.738 € več in lanski znesek presegli za več kot 31 %! V hvaležnosti in z odgovornostjo bomo zavihali rokave in za vas pripravili še kaj novega.

Prav vsem, ki ste nas podprli, finančno ali z molitvijo, smo izjemno hvaležni. Vaša podpora in zaupanje nam dajeta potrditev in svež zagon za delo v prihodnje. Vi, dragi donatorji, bralci in drugi podporniki, pa ste tisti, ki nam dajete motivacijo, ko pridejo slabi dnevi in nam kdaj pa kdaj zmanjka navdušenja. Vi ste navdih, da se trudimo ustvarjati vedno boljše delavnice in kakovostne vsebine. 

Za vsa sredstva skrbno pretehtamo, čemu bodo namenjena. In vedno temeljito premislimo, ali sta strošek in naložba upravičena. Tudi letos ne bo nič drugače. Potrudili se bomo, da z zbranimi sredstvi ustvarimo čim več, kar je tudi odlična spodbuda za inovativnost, iznajdljivost in ustvarjalnost. 

Delavnice še najprej z dostopno ceno

Zaradi vaše pomoči bodo delavnice in skupine tudi letos na voljo po dostopni ceni. Za večino so datumi v prvi polovici leta 2023 že znani. Več pa izveste s klikom na povezavo do delavnice, ki vas zanima:

V tem letu za vas pripravljamo tudi novost. Začeli smo namreč z oblikovanjem programa, ki vam bo pomagal pri bolj ozaveščeni rabi sodobnih tehnologij.

Pomembno ste prispevali tudi v naš podporni sklad in tako omogočili, da se bodo delavnic, skupin in terapij lahko udeležili tudi tisti, ki si tega zaradi finančne stiske sicer ne bi mogli privoščiti. 

Skromno darilo za donatorje

Kot smo obljubili na začetku donacijske akcije, vsi donatorji, ki ste donirali 60 € ali več, po pošti prejmete darilni bon za nakup v spletni trgovini Iskreni. Naše pismo na svoj naslov prejmete konec januarja oz. začetek februarja 2023.

Z novimi idejami in zagonom naprej!

Mi že delamo s polno paro naprej in se veselimo vaše družbe – tako v živo kot prek spleta. In si želimo, da bomo skupaj rastli tudi v 2023!

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja