Zadihaj s polnimi pljuči, draga žena

Foto: Shutterstock

Hvala, ker misliš na druge, preden pomisliš nase.

Hvala, ker imaš ogromno srce, ki pogosto daje preko meja.

Hvala, ker znaš prinesti domačnost, toploto in veselje.

Draga žena, si neprecenljiv dar. Danes je dan, ko se zavestno spomni, kako dragocena si in poskušaj v polnosti zadihati svojo ženskost.

Dajati, dajati, dajati – ampak tudi sebi

Včasih preveč razmišljaš, daješ preveč in pozabiš živeti zase. Tvoja okolica te zasiplje in daš vse, do zadnjega atoma moči. Z vsakim dnem prihajajo novi izzivi in ​​novi boji. Ti vztrajaš in se razdajaš.

A včasih je prav, da pomisliš tudi nase, da se spomniš svojih sanj in želja. Alenka Rebula pravi: »Če ženska stopi v svoj izvir in se vanj vrača vsak dan, bo vedno našla smer do morja svoje veličine.«

Danes pomisli nase

Vsak dan je priložnost, da v celoti zadihamo s svojo naravo, žensko platjo in jo v polnosti sprejmemo in objamemo. Danes, ko po svetu in v Sloveniji praznujemo dan žena, te vabim, da pogledaš vase in pomisliš nase. Na vse tisto lepo, kar je v tebi. Na vse tiste lastnosti, ki te delajo nežno, ljubečo, milo.

Najdeš lastnosti, ki so ti na sebi všeč? Ne bodi preveč stroga do sebe. Pogosto smo žene same sebi največji kritik.

Morda se tako močno razdajaš, da si sploh ne znaš več vzeti časa in biti sama s seboj, s svojo naravo. Ampak kako naj te tvoje dobre lastnosti in dosežki hranijo in napolnjujejo, če nikoli ne pomisliš nanje?

Srečna žena, srečna okolica

Čeprav je včasih celo lažje in učinkovitejše, si ne dopusti, da se bi dojemala kot žrtev. Razdajaj se, neguj, ljubkuj … A ne preko svojih meja zmožnosti.

Če si na točki, ko se ti zdi, da sploh ne moreš več, da se je vse nakopičilo nate, da podpiraš vse vogale, da …

… te še posebej vabim, da nekoliko izpustiš. Si vzameš čas zase in si napolniš srce in dušo s tistim, kar te veseli.

Danes se veseli svoje ženskosti in poskrbi, da si napolniš baterije.

Zadihaj s polnimi pljuči. Naredi nekaj, kar že dolgo nisi naredila. Vzemi si čas in najdi tisto, kar te bo napolnilo. Pojdi na sprehod ali na masažo. Organiziraj si klepet s prijateljico ali si oglej kakšen dober film. Pojej torto, ki jo imaš najraje, v kosu preberi dobro knjigo …

Danes ni časa za slabo vest in razdajanje. Danes se veseli svoje ženskosti in poskrbi, da si napolniš baterije.

Verjemi, ko boš napolnila sebe, bo tudi okolica to začutila. Ko boš ti imela moč in energijo, boš lahko razločila, katere so nujne in katere nepotrebne stvari. Če boš ti bolj srečna, bo bolj srečna tudi tvoja okolica.

Kar pogumno, danes zadihaj s polnimi pljuči. Draga žena, čudovita si!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja