Ko iz dveh nastaja eno

Foto: Shutterstock

Začne se z dvema različnima lučkama. Vsaka je svoj svet zase. Raste, se razvija in postaja samostojna oseba. Majhna lučka v svetu. Sveti v svojem odtenku, ki mu noben od na milijone odtenkov ni povsem enak, sveti s svojo edinstveno močjo in barvo. Je lučka, ki išče svoj prostor med vsemi lučkami sveta.

Ne zgodi se pogosto, a prav ta lučka nekoč zasije še bolj svetlo in še bolj močno v objemu druge osamljene lučke. Le če se objameta dovolj močno, da vse ovire, nepravilnosti in pomanjkljivosti izginejo, zažarita kot kres na poletno noč. In takrat postaneta nov svet, nova lučka.

Kdo je ta nova lučka? Kdo sva midva?

Lahko bi bilo reči, da se v ljubezni ne smeš ozirati na druge in se imaš preprosto rad, da je ljubezen slepa za svet Prav v trenutkih ko jaz in ti nisva več osamljeni lučki, ampak žariva skupaj, ko vsak prispeva sebe takšnega kot je, med nama nastaja nekaj večnega.in zaljubljenci opazijo samo drug drugega, a ni tako preprosto. Kako hitro lahko prizadene pripomba njegove mame, kako hitro si ženemo k srcu komentarje prijateljice in z zanimanjem poslušamo, če tudi javnost odobrava izbranca. A v javnosti se par ne pokaže v celoti, ostajajo kotički, ki so samo za to zaljubljeno dvojino. Drugi morda vedo, da sva šla v hribe, ne vedo pa, kako poskoči srce, ko te na vrhu hriba ljubeznivo pogleda.

In to gradiva midva – te skrite poglede, najine preproste navade, trenutke, ko veš kakšen bo njegov odziv. Midva sva praznovanje mini rojstnih dni, sva smeh do onemoglosti nekakšni najini šali, ki je nihče ne bi razumel, sva nežen objem, 1000 in en pogled, ki da vedeti, da se imava rada. Najino dvojino definirajo trenutki, ki jih ne bi v vsej polnosti mogel deliti z nikomer drugim, so najini, edinstveni in žarijo povsem po najino.

 

Tako se potiho gradijo temelji trdne zveze. S hojo se tudi najin odnos razvija in raste in postaja del naju. Opisuje naju in nama pomaga graditi tudi lastno osebnost. Spoznavava se in se sčasoma vse bolj razumeva. Preživljanje časa skupaj, pozornost do drugega in prilagajanje nama pomagajo tudi osebnostno zrasti. Obenem pa raste tudi najina dvojina. Prav v trenutkih ko jaz in ti nisva več osamljeni lučki, ampak žariva skupaj, ko vsak prispeva sebe takšnega kot je, med nama nastaja nekaj večnega.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja