Iščete najlepša praznična darila? Tukaj so predlogi za vso družino!

babi

Si želite v prazničnih dneh presenetiti najbližje? Namesto plastičnih igrač in nepotrebne krame »made in China« lahko letos poskrbite za darila z vsebino. Za knjigo, ki nagovori, CD s pomenljivim naslovom, ki dvigne duha, ali družabno igro, ki poveže – zakonca ali vso družino, odvisno od izbire!

Nekaj najlepših in povezujočih prazničnih daril iz naše trgovine smo zbrali spodaj.

Darilo zanjo: povejte ji, koliko vam pomeni

Saj veste, da ženske najbolj cenijo priznanje, da so ljubljene in zaželene? Oboje ji lahko poveste z drobno pozornostjo. Ročno poslikana skodelica »Najboljša žena na svetu« ali unikaten lonček za rože »Mami, rada te imam« oz. »Rad te imam do lune in nazaj« z njeno najljubšo lončnico bosta gotovo dosegla namen!

Da ji pokažete, kako ste ji hvaležni za vsakodnevni trud, ji lahko poklonite svež CD z navdihujočo slavilno glasbo V zahvalo tebi. Je treba dodati še kaj, razen voščilnice, v kateri ji poveste, kako neskončno ste hvaležni, da jo imate?

Če rada bere, jo lahko razveselite s knjigo Nisem angel nekdanje vrhunske manekenke Kylie Bisutti, ki je iz modnih pist našla pot h Gospodu. Ali pa jo presenetite s knjigo Hrana za zdravje družine, v kateri prehranska strokovnjakinja Mojca Vozel odgovarja, kako prilagoditi prehrano, da bomo dvignili odpornost in čim redkeje zboleli.

Darilo zanj: podarite mu trenutek zase

Dajte mu vedeti, da mu privoščite trenutek za drobne užitke. To mu lahko sporočite z unikatnim keramičnim vrčkom za pivo, ki mu priložite kakšno izbrano (morda kar slovensko!) kraft pivo. Ali pa poleg zavitka odlične pravkar zmlete kave priložite skodelico »Super ati« oz. »Rada te imam do lune in nazaj«.

Njegovo miselno spretnost lahko izzovete s sestavljanko »T puzzle«, miselno igro, pri kateri je treba iz samo štirih kosov sestaviti različne motive. Ob dolgih zimskih večerih pa ga lahko razveselite s tretjim delom uspešnice Ogenj, rit in kače niso za igrače: Moške zgodbe ali z aktualno kritiko pomembnih sodobnih mislecev levice Zablode, prevare, hujskaštva: Misleci nove levice, ki razgalja intelektualna izhodišča levice in pod vprašaj postavlja njihovo univerzalno vrednost.

Darilo za otroke: kaj boste počeli skupaj?

Namesto igrač in risank, s katerimi se otrok igra sam, mu podarite nekaj, kar vas bo povezalo. Posebno doživetje, družabno igro ali knjigo, ki jo boste brali skupaj. Bi do božiča ali silvestrovega odštevali s knjigo 25 ustvarjalnih idej za božič?

Z mrežo listov dreves, učnim pripomočkom za prepoznavanje dreves in urjenjem finomotorike, lahko dopolnite bon za potep v neznano. Do pomladi lahko prepoznavanje listov namesto v naravi urite z leseno mrežo!

Deklice na prehodu v puberteto bo razveselila uspešnica Čudovita princesa, ki jih bo popeljala v čudežni svet spreminjajočega se telesa in občutkov. Najstniki bodo uživali v mladinskem romanu Med nama, otroci pa ob stripu Božji zaklad, ki na svež način pripoveduje o Jezusovem rojstvu, ter ob knjižici iz priljubljene zbirke Pepija in Tinkare Bombastični božič.

Si želite igre za vso družino? Poskusite s prazgodovinsko družabno igro Cro-magnon, kjer igralci, starejši od 8 let, ugibajo besede, pri čemer lahko komunicirajo le po neandertalsko – z mimiko, risanjem z ogljem in omejenim številom besed. Zabava zagotovljena!

Za babico in dedka: zdravje na duši in telesu

Babica bo gotovo vesela ročno poslikanega cvetličnega lončka »Babi, radi te imamo« z njeno najljubšo lončnico, oba pa lahko presenetite s skodelico »Super dedi« in »Super babi«.

Za spodbudo v duhovnosti jima lahko poklonite knjižico Anselma Grüna Sreče polno leto z navdihujočimi razmišljanji za vsak dan v letu. Za zdrav začetek leta pa je zelo primerna knjiga Mojce Vozel Domači med kot hrana in zdravilo. Seveda skupaj s kozarcem odličnega domačega medu!

Bonus: ne pozabita na vaju!

Ob misli na bližnje nikar ne pozabita nase. Letos se lahko obdarita z unikatno Igro za dva. Kako dobro poznata drug drugega? Igra v lični leseni škatli vsebuje igralno podlogo in 20 kartic z vprašanji in nalogami za par. Odlična ideja za dolge zimske večere!

Igra za dva

Pustolovske duše pa si lahko večere namesto ob televiziji krajšajo ob izvrstni igri s kartami za dva Izgubljena mesta. Čas je za odpravo v divjino!

Vabljeni k nakupu najlepših daril!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja