(VIDEO) V pomladni donacijski akciji smo zbrali več kot 50.000 evrov. Hvala!

hvala_1

V začetku tega meseca smo zaključili letošnjo pomladno donacijsko akcijo, v kateri smo zbirali sredstva za delovanje portalov iskreni.net in Domovina.je. Vsem donatorjem se za njihov dar iskreno zahvaljujemo z obljubo, da se bomo trudili zbran denar porabiti kar najbolj smotrno. Cilj, ki smo si ga zadali na začetku akcije smo dosegli in celo presegli, zato bomo lahko zagotovili nemoteno delovanje obeh portalov, obenem pa nekaj sredstev vložili tudi v nadaljnji razvoj.

Domovina in družina. Kjer sem doma.

Pomladna donacijska akcija 2020, ki je potekala pod geslom ‘Domovina in družina. Kjer sem doma.’, se je začela v času, ki smo ga zaradi izrednih okoliščin dejansko v glavnem preživeli doma. To obdobje nam je po eni strani omogočilo, da smo lahko več časa preživeli s svojimi najbližjimi, po drugi strani pa nas je postavilo tudi pred številne izzive tako v družinskem kot v poslovnem življenju. Pri soočanju s temi izzivi smo vam želeli pomagati tudi mi in sodeč po statistikah branosti portalov iskreni.net in Domovina.je smo bili pri tem tudi uspešni. 

Eden izmed izzivov, s katerim smo se morali v zadnjih mesecih soočiti v Zavodu Iskreni, je bil tudi ta, kako v načrtovani donacijski akciji zagotoviti finančna sredstva za nadaljnje delovanje portalov iskreni.net in Domovina.je. Zavedamo se namreč, da je čas, ki smo ga preživeli doma, za marsikoga pomenil tudi čas, ko je prejemal nižje dohodke ali celo izgubil službo.

Zato smo si zadali za cilj, da poskušamo doseči toliko finančnih sredstev kot lansko leto, kar bi nam omogočilo nadaljnje delovanje v obstoječem obsegu, za financiranje razvoja pa bi morali poiskati druge finančne vire ali pa razvoj začasno ustaviti.

Hvala vam za vašo darežljivost!

Vendar pa ste nas presenetili s svojo darežljivostjo, tako da smo uspeli zbrati več kot 50.000 evrov. Ta sredstva nam bodo zato omogočila nemoteno nadaljnje delovanje portalov iskreni.net in Domovina.je v dosedanjem obsegu, pa tudi prepotrebno vlaganje v razvoj, da bomo lahko še bolje odgovarjali na potrebe naših bralcev.

Za portal iskreni.net smo letos zbrali 20.989 eur, za portal Domovina.je pa 29.628 eur. Tako je skupni znesek donacij iz letošnje pomladne donacijske akcije 50.617 eur, s čimer smo načrtovani znesek presegli za skoraj 14 %.

Hvala prav vsakemu izmed vas, ki ste v portalih iskreni.net in Domovina.je prepoznali medij, ki je vreden vašega denarja!

Da bomo še boljši

Naš nadaljnji razvoj bo usmerjen predvsem v vsebinsko okrepitev obeh portalov, da bosta medija iskreni.net in Domovina.je še bolje odgovarjala na potrebe vas, bralcev. Še naprej, pravzaprav še več in še bolje hočemo pisati o temah, o katerih drugi mediji ne pišejo, jih osvetljevati z novih vidikov in zagovarjati vrednote, ki so drugim medijem tuje. “Da kažemo poti, ki jih morda drugje ne najdete,” kot pravi eden izmed avtorjev Dušan Poslek v zahvalnem posnetku spodaj. Verjamemo, da so to tudi vaše vrednote. Za vas pa pripravljamo tudi eno večjo novost, o kateri vam bomo spregovorili jeseni.

Želimo si, da bi se na naših portalih srečevali še naprej, in veseli bomo, če nas boste v branje priporočili še komu. Če imate za nas kakšen predlog, spodbudo ali kritiko, pa se nam le oglasite, saj si iskreno želimo z vašo pomočjo postati še boljši.

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja