Slavni pari, ki pričujejo, da ljubezen traja celo življenje

Thumbnail

Med zvezdniki je malo močnih zakonov, pa vendar obstajajo takšni, ki gredo skupaj skozi življenje z roko v roki ne glede na težave, na katere naletijo. In se skupaj postarajo. Kateri so zvezdniški pari, ki dokazujejo, da ljubezen lahko traja večno?

1. Sting in Trudie Styler, skupaj 34 let

 

Spoznala sta se leta 1982 in od takrat sta nerazdružljiva. Sting: » Nikoli si nisem mislil, da bi lahko omejil svojo strast na eno osebo. Življenje je nepredstavljivo boljše, ko nekoga ljubiš in si ljubljen.«

2. Cindy Crawford in Rande Gerber, skupaj 21 let

 

Boste verjeli, če vam povemo, da je po treh letih skupne hoje kar Cindy zaprosila Gerberja za roko? Rezultat so trije otroci in osemnajst let zakona. »To je moje prvo romantično razmerje, ki se je začelo iz prijateljstva. In to bi priporočila vsakemu. Ni je močnejše osnove za zakon kot prijateljstvo,« pravi Cindy.

3. James Belushi in Jennifer Sloan, skupaj 18 let

Leta 1998 je Belushi končno našel srečo, ko se je poročil z Jennifer. Imata dva otroka. »Moja žena je neverjetna,« pravi James, »naučila me je, najpomembnejše stvari v življenju – kako ljubiti.«

4. Ben Stiller in Christine Taylor, skupaj 17 let

Srečala sta se na zabavi, a kmalu ugotovila, da sta si usojena. Skupaj sta sedemnajst let in imata dva otroka. »Kot naiven romantik sem vedno čakal na princeso na belem konju in nisem nikoli obupal,« pravi Ben.

Vir: brightside.me, huffingtonpost.com