Postna pustolovščina 2024 – Strmenje z Gregorjem Čušinom

Foto: Shutterstock

Komaj smo pospravili jaslice in jelko, že se izza vogala kaže pust in po njem seveda post. Post kot post seveda ni namenjen samemu sebi, ampak je namenjen temu, da pustimo ob strani tiste stvari, ki nas oddaljujejo od Boga. Kajti na koncu gre vedno za odnos z Njim in šele to vse v našem življenju postavi v pravo perspektivo. Ker je vsak v svojem življenju v njemu lastni, unikatni situaciji, ni univerzalnega odgovora, kaj delati in kako preživeti post ter se pripraviti na veliko noč in se predvsem srečati z Jezusom.

Zato vas mi letos vabimo na svojevrstno postno pustolovščino, v kateri se boste morali prepustiti, da vašemu srcu spregovori kar Jezus sam.

Ne boste dobili navodil, čemu se morate odreči, koliko in kdaj morate moliti … Boste pa trikrat tedensko dobili postne spodbude: tempo, v katerem jih boste brali, prepuščamo vam – isti dan, ko jih prejmete, ali pa čez vikend, ko je manj naglice. Vse to z namenom, da se izognete stresu, ki nam jih vsakodnevno povzročajo roki ter gledanje na koledar in uro, ter se v miru posvetite bistvenemu – srečanju z Jezusom.

Letošnje postne spodbude za vas pripravlja Gregor Čušin. Poimenoval jih je STRMENJE. Skupaj z njim se bomo odpravili na Goro. Pot bo morda strma, a zgoraj bomo strmeli. Posedli po travi in poslušali Jezusov govor na gori … Prisluhnili bomo, kaj so slišali različni poslušalci in kaj so Jezusove besede premaknile v njih. Ter se skupaj z njimi pustili nagovoriti tudi mi.

To, kar bo Jezus spregovoril vašemu srcu in katere stare skale in bremena bo premaknil v vas, pa bosta vedela le vidva.

Vabljeni na duhovno pustolovščino skupaj z Gregorjem Čušinom in Iskrenimi!

STRMENJE – POSTNA PUSTOLOVŠČINA Z GREGORJEM ČUŠINOM – ekskluzivna vsebina za naročnike portala Iskreni

Če še niste naročnik, lahko naročnino sklenete s klikom na to povezavo: SKLENI NAROČNINO >>

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

  1. Hvala za spodbude. Z veseljem jih bom premišljevala. Še več takih stvari rabi ta ” nori” svet. Hvala tudi Gregorju Čušinu za njego prispevek k evangelizaciji. Vedno poslušam njegovo tankočutno razumevanje božje besede. Hvala in prsrčen pozdrav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja