Pojoči duhovnik obnorel svet

Thumbnail

V teh dneh je po medmrežju definitivni hit videoposnetek s poroke irskega para, ki mu je duhovnik pripravil posebno presenečenje. Novoporočenca in svate je šokiral in navdušil s svojo verzijo znamenite pesmi Aleluja, v katero je vpletel osebno zgodbo para.

Duhovnik Ray Kelly, ki je 5. aprila v Oldcastlu na Irskem poročil Leah in Chrisa O’Kane, je mladoporočencema med poročno slovesnostjo pripravil tako ganljivo presenečenje, da so nevesto oblile solze sreče.

Posnetek so kasneje naložili na Youtube in v samo parih dneh je požel več kot 14 milijonov ogledov.

Ray Kelly se je odločil, da novoporočencema in njunima družinama ter prijateljem pripravi majhno presenečenje. Nihče ni pričakoval, da bo odpel priredbo znane pesmi Hallelujah Leonarda Cohena.

Oče Kelly, ki je župnik v Oldcastlu od leta 2006, je pesem pričel z besedami: »Danes smo se zbrali tukaj, da bi Leah in Chrisu, ki danes začenjata s skupnim življenjem, pomagali na njuni poti.«. Nato je odpel preostanek pesmi, ki sta bila vidno osupla od presenečenja, na nevestinem obrazu pa so lahko opazili solze ganjenosti in veselja. Med pesmijo je oče Ray dvignil obrvi in pogledal mladoporočenca, ki sta nato bruhnila v smeh.

Ko je končal s pesmijo, je požel ovacije navdušenih svatov, ki so ploskali in vriskali od navdušenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja