Iskreni.net že 15 let pomaga rasti generacijam družin, zakoncev, parov, mladih in posameznikov

iskreni

Vzbuja mi strahospoštovanje, da je od ustanovitve portala, ki ga vodim, 15 let. Ob tem bi s pogledom na prihodnost lahko iskreno zapisala parolo Za otroke gre. Z iskreni.net namreč že 15 let rastejo vedno nove generacije mladih, parov, zakoncev, staršev in vseh, ki na njem najdemo nekaj, kar nas bogati.

Velika družina

S pomočjo portala starši že 15 let vzgajajo svoje otroke, mladi gradijo na zakonskih odnosih, zakonci gradijo družine in plovejo skozi številne izzive družinskega življenja. In vzgojijo odrasle, ki zopet gradijo družine. Krog povezanosti z iskreni.net se ponavlja in družina vseh, ki smo povezani preko portala, vsako leto raste.

S portalom rastejo tudi avtorji, zato je določeno obdobje na portalu mnogokrat odsevalo življenjsko situacijo njegovih ustvarjalcev. Pari so se najprej spoznavali. In pisali o spoznavanju, “hakekjcih” skupne hoje in dilemah, ki so se ob tem odpirale. In o poroki ter nosečnosti. Pa potem včasih nekaj časa o dojenčkih in malčkih, pripadajočem dojenju, skrbi za svoje dete, nošenju …  Sledili so seveda izzivi življenja z najstniki, do odhoda od doma in tretjega življenjskega obdobja so prišli šele redki naših piscev, zato smo te vsebine manj pokrivali. Modrost pač prihaja z leti in izkušnjami. Vmes so seveda prišle tudi teme zdravja in plodnosti, kulture življenja in pro-life delovanju, osebna in duhovna rast …

Z vami

Ves čas smo se trudili poglabljati v dileme, izzive in vprašanja bralcev ter nanje čim bolje odgovarjati na podlagi lastnih izkušenj in strokovno. Med avtorji so tudi strokovnjaki za vzgojo, dojenje, naravno načrtovanje družine, zakonski in družinski terapevti, vzgojiteljice, učitelji, pa zdravnik, farmacevtka … predvsem pa mnogo izkušenih staršev.

S pomočjo portala starši že 15 let vzgajajo svoje otroke, mladi gradijo na zakonskih odnosih, zakonci gradijo družine in plovejo skozi številne izzive družinskega življenja.Letos smo svoje moči usmerjali v to, da bi čim bolj enakovredno pokrili različna obdobja družinske rasti pa tudi aktualno družinsko politiko, družinske finance, uporabne ideje in nasvete ter pridobili tudi več moških pogledov, kar nam je do neke mere uspelo.

Posebej se veselimo, da se nam obeta prenova portala, ki bo prinesla boljšo uporabniško izkušnjo, predvsem pa lažje delo za vse, ki portal ustvarjamo. Obetajo se tudi okrepitve na področju vsebin, kjer delamo na zagonu Iskreni svetovalnice in ponudbi vsakdanje uporabnih vsebin za družine.

Unikatni in hvaležni

Pred 15 leti se je vse začelo s spletno stranjo, spletnim družinskim prostorom, iz katerega se je nato razvila družinska organizacija s pestro paleto dejavnosti. Portal, ki je že močno v najstniških letih, so v tem času vodili Maja Vovk, Mica Škoberne, Štefan Kržišnik, letos pa sem ga vodila Tadeja Kreč. Jeseni bo v uredniške čevlje stopila Mojca Koren Lapajne, ki ste jo na iskreni.net lahko brali že leta. 

Prizadevamo si, da bi ostali unikatni v tem, da ne moraliziramo, a ostajamo odločni. Da so naše vsebine iskrene in ne idealistične, vseeno pa spodbudne in navdihujoče. Da smo aktualni, a pri nas vedno lahko najdete tudi zimzelene vsebine. In predvsem, da smo z vami v kaosu družinskega življenja, pa karkoli že ta prinese.

Hvaležni smo, da nas z veseljem berete in podpirate naše delo ter ostajamo odprti za vaše predloge, ideje in komentarje.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja