Festival družin se začenja!

Thumbnail

Družine iz vse Slovenije se že od jutra dalje zbirajo na Rogli na festivalu družin. Ozračje se ogreva …

Na prizorišče 6. festivala družin na Rogli se vije neprekinjena kolona družin, med njimi je veliko vozičkov, saj je prišlo izredno veliko družin z majhnimi otroki.

Najbolj zagreti so se že zjutraj podali na mini adrenalinski pohod, nekaj pa jih je prišlo celo peš iz doline

Vreme je kot nalašč za današnji festival in lepo je opazovati, kako se prizorišča polnijo, trud toliko prostovoljcev in drugih pripravljavcev iz zadnjih mesecev končno dobiva svoj smisel. 

Tam nekje eden od prostovoljcev izkorišča še zadnje trenutke za vajo v hoji s hoduljami, prvi poganjalci drvijo skozi Petrolov športni krog, začela pa se je tudi družinska maša na čudovitem prostoru sredi narave ob skavtskem lesenem oltarju. 

“Kako lepo je videti očeta in hčerko, ko skupaj uživata v hoji s hoduljami, prav presenečena sem nad zanimanjem in odzivom” se navdušuje prostovoljka Jasna, ki skrbi za obujanje že skoraj pozabljenih starih iger. 

Z veliko radovednostjo so družine že pokukale v festivalske pakete, ki so jih pričakali na Rogli, še vedno pa je priložnost za vse družine v dolini, da se odpravijo na Roglo in pridružijo tej pisani množici in dogajanju!

 

 

 

 

 

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja