Valentinovo: zaročenci na srečanje s papežem

Thumbnail

Avtobus je poln! Lahko se prijavite v čakalno vrsto (če bi si kakšen par premislil), sicer pa vse pare, ki bodo poromali v Rim, priporočamo v molitev.

Članek o tem, da papež zaročence na valentinovo vabi na srečanje, je na iskreni.net sprožil veliko povpraševanja. Zato smo se odločili, da poskrbimo za ugoden prevoz in nočitev.

Potovanje v Rim na srečanje zaročencev s papežem bo potekalo od 13. do 16. februarja 2014. Prednost pri prijavi imajo tisti, ki so ali ste bili vključeni v e-pripravo na zakon na iskreni.net; do zapolnitve mest pa se nam lahko pridružite tudi ostali.

Program potovanja

Odhod v Rim bo v četrtek, 13. februarja, iz Ljubljane v poznih večernih urah.  Ker si želimo, da je to romanje res čas za vaju, bosta s časom minimalno omejena. Poskrbeli bomo, da bo vsak par prejel mapo z zemljevidom Rima in nekaterimi zanimivostmi, ki jih ne smete zgrešiti, prav tako z razporedom svetih maš in drugih dogodkov. Na avtobusu bosta imela dovolj časa, da si razporedita vajino romantično romanje, kot vama najbolj ustreza.

V petek dopoldne se bomo srečali s papežem, tekom dneva pa bosta imela čas za raziskovanje Vatikana in njegovih znamenitosti. Zvečer se bomo skupaj odpeljali do hostla, kjer bomo prenočili v štiriposteljnih sobah.

Sobota bo namenjena raziskovanju Rima. Tako se bosta podala v svobodno raziskovanje, neomejeno s časovnimi okviri in interesi skupine. Hostel je od centra Rima oddaljen cca. 3,5 km.

Ves čas boste imeli kontakt zakonskega para in duhovnega spremljevalca.

V nedeljo se bomo skupaj odpeljali v Vatikan, kjer se bomo lahko udeležili svete maše. Po maši pa vse do 15. ure bosta imela še dovolj časa za tiste znamenitosti, ki jih še nista obiskala.

Ob 15. uri se vrnemo na avtobus in se skupaj, z neštetimi lepimi vtisi, odpravimo proti domu.

Kje bomo bivali?

Hostel, ki ga omenjamo, je prenovljen skavtski dom v Rimu. Na dobri lokaciji: 7,5 km od Vatikana in 3,5km od centra Rima. Prijetno urejene sobe, v katerih bosta bivala po dva para zaročencev, so zaokrožene s skupnimi čistimi in urejenimi sanitarijami.

Prijave in cena

(a) najmanj 45 udeležencev:

– Udeleženci e-priprave na zakon in drugih programov iskreni.net: 115 €/osebo

– Ostali: 135 €/osebo

(b) najmanj 30 udeležencev:

– Udeleženci e-priprave na zakon in drugih programov iskreni.net: 141 €/osebo

– Ostali: 175 €/osebo

Pozor! Zaradi ugodne cene in velikega zanimanja pričakujemo velik odziv, zato pohitita s prijavo!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, prenočevanje v hostlu, dvakrat zajtrk, prijavo na srečanje s papežem, spremljevalni zakonski par, mapo s predstavitvijo Rima in Vatikana in zemljevidom.

DOPLAČILA: Ni nobenih doplačil, saj zavarovalnica Generali krije zavarovanje vašega romanja.

PLAČILNI POGOJI: Zaželeno v enkratnem znesku ob prijavi. Podatke vam bomo poslali na elektronski naslov.

Prijavite se na: [email protected] ali 0590 20 000 čim prej!

Avtobus je poln!

Na svidenje v Rimu!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja