Urška Cankar Soares: “Mislila sem, da so verske stvari samo za stare ljudi ali obupance.”

V tokratnem podkastu smo gostili eno najbolj prodornih slovenskih “proliferk”, Urško Cankar Soares. Opisala nam je svojo pot do spreobrnjenja, preverjanje svoje poklicanosti znotraj skupnosti Emanuel in izobraževanje na šoli za evangelizacijo v Rimu, kjer je spoznala tudi svojega moža. Danes je mamica treh otrok, ki je svojo poklicanost našla v delu za zaščito nerojenih otrok in za zaščito žensk, ki jim družba ponuja splav kot najlažji izhod, ki pa to sploh ni. Vabljeni k poslušanju!

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikacijah iTunes, Google podcast in Spotify.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja