Urška Cankar Soares: “Mislila sem, da so verske stvari samo za stare ljudi ali obupance.”

V tokratnem podkastu smo gostili eno najbolj prodornih slovenskih “proliferk”, Urško Cankar Soares. Opisala nam je svojo pot do spreobrnjenja, preverjanje svoje poklicanosti znotraj skupnosti Emanuel in izobraževanje na šoli za evangelizacijo v Rimu, kjer je spoznala tudi svojega moža. Danes je mamica treh otrok, ki je svojo poklicanost našla v delu za zaščito nerojenih otrok in za zaščito žensk, ki jim družba ponuja splav kot najlažji izhod, ki pa to sploh ni. Vabljeni k poslušanju!

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikacijah iTunes, Google podcast in Spotify.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja