Sezona kratkih kril je mimo …

Foto: Shutterstock

Ekipa teologije telesa za mlade že na polno miga. Sezono predavanj začenjamo že to soboto v Stični. S prilagojenimi vsebinami bomo soboto v Stični spregovorile skoraj same dame: Katja, Tadeja in moja malenkost bomo vsaka skozi svoje izkušnje in znanje odkrivale ženske teme:

Kako in zakaj biti SPODOBNA IN OČARLJIVA v času samskosti?

Kako in čemú biti spodobna, dostojanstvena, ko hrepeniš po fantu in imajo vso pozornost dekleta, ki so razgaljena?! Spuščati standarde in dobiti fanta, ali ohranjati zahteve in biti sama? Kako in zakaj torej biti SPODOBNA IN OČARLJIVA v času samskosti.

Zakaj in kako skrbeti za urejenost, ko dobiš fanta? Se je še potrebno »rihtati« in uporabljati mejkap? In kako skrbeti za svoje telo na način, da fantu sporočaš, kako ga ceniš, a ga hkrati ne zapeljuješ na tvegana področja telesnosti. Zakaj se iti SPODOBNOST IN OČARLJIVOST, ko pa že imaš fanta?

Kaj pa potem, ko že imaš fanta ali ko si poročena?

Zapeljivost bo zamenjala privlačnost. Lepota telesa bo razkrivala lepoto duše. Razkrivanje bo zamenjala skrivnostnost.Kaj pa potem, ko se poročiš? Je možu v redu, če te vedno znova vidi v najbolj udobnih oblačilih? Je vzdihovati za idealno podobo greh, ali je morda sebično, če sebi in svojemu telesu nameniš dolgo razvajanje v kopalnici ali telovadnici? Ali je greh ne skrbeti za telo? Kako lahko nego telesa združim z molitvijo? Se moram kot poročena žena še vedno truditi, da sem SPODOBNA IN OČARLJIVA?

Čeprav je pomembno, da sem SPODOBNA in OČARLJIVA zase, pa je lepo, da s tem pomagam tudi fantom, fantu, možu.

Čaka vas tudi moški pogled … 😉

Zato bo za piko na i svoje iskreno pričevanje podal tudi Jan, ki bo kot mladi mož iskreno spregovoril o tem, kako razgaljenost in spodobnost dojemajo fantje. Kaj dekleta sporočamo s stilom oblačenja? Kako se on kot moški trudi ohranjati čistost svojega srca.

Prepričana sem, da bo delavnica izjemno zanimiva … in, da bo sezona prekratkih minikril minila. Zapeljivost bo zamenjala privlačnost. Lepota telesa bo razkrivala lepoto duše. Razkrivanje bo zamenjala skrivnostnost.

Delavnica št. 7 z naslovom SPODOBNA IN OČARLJIVA bo na Stični mladih potekala v športni dvorani. Vabljeni!

P. S. V številne župnije ste nas že povabili, česar smo zelo veseli, saj si voditelji lažje organiziramo čas, če nas povabite pravočasno. Pa pri vas? Smo v vaši župniji že bili? Povabite nas! ([email protected])

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja