Reka družin se razliva po Rogli

Thumbnail

Točno opoldne se je po Rogli, prizorišču 6. Festivala družin, razlila reka staršev in otrok. Največ jih je prišlo iz skavtskega tabora, kjer se je končala maša, še vedno pa nove in nove družine prihajajo tudi iz doline.

Maša v naravi, pod sončnim nebom in v zavetju sence dreves, je navdušila. Vrvež mnogih otrok ni bil prav nič moteč, nasprotno, poskrbel je za edinstveno vzdušje. Skavti so iz lesa in naravnih materialov in vrvi naredili zanimivo »kapelico«.

Ste že kdaj pobožali »svilnato kokoš« ali so ogledali kokoši z nenavadnimi čopastimi frizurami? Poznate igro z naslovom »Kraljična, koliko korakov mi daš«? Ste se že sankali po tirnicah s hitrostjo največ 40 km/h? Starši imajo ob vseh tej izbiri gotovo izzivalno nalogo, kako usmerjati želje otrok 🙂

Vse to in še več: to popoldne, samo na Festivalu družin!

 

 

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja