Nekdanja manekenka, danes mama šestih otrok: “Otroci ne ubijejo sanj”

Foto: Fb stran Leah Darrow

Leah Darrow je zaslovela kot tekmovalka ameriškega šova Next Top Model. A na vrhuncu manekenske kariere je spoznala, da jo Bog kliče drugam. Zapustila je modno industrijo in se vrnila h katoliški veri. Njeno življenje se je popolnoma spremenilo. Danes je mama šestim otrokom, katoliška govornica in zagovornica nerojenih otrok.

“Razumem, da obstaja strah pred materinstvom in vsi pomisleki, ker je to tako velik poklic – to je čudovit poklic,” je povedala za EWTN Pro-Life Weekly. “Toda moji otroci me niso ločili od mojih upov, sanj ali teženj,” je dejala.

Medtem ko slavne osebnosti v ZDA, nedavno pa tudi teksaška maturantka Paxton Smith, trdijo, da je splav nujen za uspeh žensk, je Leah izpostavila, da njeni otroci izboljšujejo njo in svet.

Po njenih besedah je preko otrok spoznala svojo pravo pot, na katero jo je poklical Bog. “Moji otroci so del mojih sanj, so del mojih upov in mojih prizadevanj. In svet je resnično boljši zaradi mojih otrok in tudi zaradi tega, kdo sem zaradi njih.”

Tudi če ga svet ne ceni, je materinstvo darilo

“Naša kultura nas počasi in sistematično prepričuje, da je materinstvo sovražnik. Da materinstvo niso sanje, težnja ali upanje, ki bi ga morale imeti mlade ženske,” je dejala in poudarila, da je to laž.

“Danes imajo matere bolj kot kdaj koli okoli sebe več podpore in sredstev, če se bodo soočile z nenačrtovano nosečnostjo,” je dejala Leah. To vključuje nosečniške centre, ki nosečnicam in novopečenim mamicam nudijo brezplačno pomoč v obliki zdravstvenega varstva, oblačil, izobraževalnih ur in nastanitve.

Izpostavila je, da je reči, da je splav za ženske nujen, laž. Po njenih besedah je to misel, ki jo je potrebno izkoreniniti, ker otroci ne ubijajo sanj, ampak to počne splav.

Njene besede so bile odgovor tudi na maturantski govor teksaške srednješolke Paxton Smith, ki je bila kritična do novega državnega zakona, ki prepoveduje splav po šestem tednu nosečnosti in bo predvidoma začel veljati septembra.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja