Najlepše ustvarjeno bitje

Thumbnail

Kaj imajo skupnega: Avtogume, nogavice, orodje, hujšanje, očala, prevajanje, servis, celulit, zavarovalnica, spodnje perilo in zdrava prehrana?

Odgovor je zelo preprost: ne dosti. Razen tega, da za vse omenjene stvari oglaševalci uporabijo žensko telo.

Zakaj ravno ženske? Ne mavrica, ne sončni zahod, ne dojenčki, ne mladi kužki. Ženske.

Odgovor je zelo preprost: ženska je najlepše ustvarjeno bitje na svetu!

Ta lepota nam je zaupana z največjo mero ljubezni in povsem svobodne smo v odločitvi, kaj bomo z njo storile – jo bomo brezplačno razprodale, da si jo bo vsak lahko vzel, kolikor si bo poželel in jo uporabil za svoje potrebe, ali jo bomo varovale in ščitile in jo z vsem žarom podarile tistemu, ki jo bo zares vreden? Jo bomo popačile z neprijaznostjo, stalnim pritoževanjem in vsakodnevno jezo, ali jo bomo poudarile s prijaznostjo, darovanjem in razumevanjem?

Lepota ženske ni samo v zunanji lepoti temveč v vsem, kar ženska je: nežnost, krhkost, ljubkost, prijaznost, skrb, sprejemanje, rahločutnost, empatija, način obnašanja, govorjenja, hoje, oblačenja.

Ženska lepota je vabilo za moške. Za prave moške.

Toda kdo je pravi moški? Pravi moški je tisti, ki svojo moč, odločnost in pogum uporabi zato, da zaščiti ženske. Da jih zaščiti pred tem, da bi jih jemali za predmet za povečevanje prodaje, zaslužka ali, kar se dogaja najpogosteje, za stvar s katero moški zadovolji svoje potrebe.

Pravi moški da pobudo, pristopi, naredi prvi korak. Ne zato, ker se tako spodobi, ali ker to od njega pričakuje družba, temveč preprosto zato, ker to on je.

Pravi moški ne zaščiti samo svoje žene (svojega dekleta), temveč vse ženske: tudi mamo, sestro, sošolko, sodelavko. Ne zato, ker bi bile šibkejše ali nemočne, temveč zato ker so ženske.

Lep praznik vsem ženam!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja