Naj pesem prežene strah

italija

Slovenijo je zajela epidemija. Mnoge je strah, nekateri obupujejo, spet drugi se nekako držijo in upajo na najboljše.

Institucije so zaprte in vsak se mora znajti po svoje. Šole pošiljajo nadomestni program preko e pošte, nekatere organizacije velikodušno brezplačno odpirajo vse dostope do vsebin preko spleta (Založba Rokus, ucimse.com, …), pred trgovinami je vrsta …

V zraku je vsekakor čutiti napetost. Kaj bo, kam se bo širilo, v kaj se bo razvilo?

Medtem je v sosedni Italiji stanje še veliko hujše. Ljudje so zaprti v svojih domovih, nekateri osamljeni, drugi prenatrpani, tretji že bolni, …

Stanje vsekakor ni rožnato. A so nekateri, ki znajo v vsaki slabi stvari poiskati priložnost za veselje in smeh. Preko spleta prihajajo posnetki ljudi, ki preko svojih balkonov pojejo in skušajo preko glasbe odstraniti strah in bolečino. Glasba se po malem sliši tekom celega dne, posebej združeno pa Italijani igrajo vsak večer ob 18h

Morda bi nekdo rekel, da to prav nič ne pomaga. Pa vendar – dajmo najti veselje v majhnih stvareh, pa čeprav je to zgolj pesem. 

V Žabnicah, naselju blizu Trbiža v Italiji, pa se je tudi že razlegala Golica.

Pa vabimo tudi vas, dragi bralci, da ostanete doma. Pa kljub temu nekomu polepšate dan s pesmijo. Le pogum. Pesem prežene strah.

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja