Veste, koga podprete z donacijo?

Foto: Zavod iskreniDelavnica Čudovita princesa

Zavod Iskreni bo naslednje leto oktobra praznoval svoj 20. rojstni dan. Mnogi s(m)o z njim odraščali in še danes radi spremljamo portal iskreni.net.

A čeprav je portal pomembna in bogata zakladnica vsebin za zakonce, starše, mlade in družine na splošno, pa je Zavod Iskreni še mnogo več kot samo medij.

V središču je in ostaja družina

Že od samega začetka je naše poslanstvo nespremenjeno: podpreti zakonce in mlade, ki na zakonsko pot šele vstopajo, da bi lahko v polnosti živeli svoje poslanstvo. S tem pa želimo podpreti celotno družino ter ji pomagati pri ohranjanju vrednot na področjih, kjer je v današnjem času najbolj napadena ali zapostavljena. 

Odgovor na vprašanje v naslovu je torej: družine

Nagovor Igorja Vovka, direktorja Zavoda Iskreni:

DONIRAJ

Poslanstva se pogosto slišijo idealistična in kot v vato zavite besede, ki pravzaprav ne povedo ničesar konkretnega. Zato smo veseli in ponosni, da tekom let naše obljube niso bile prazne, ampak smo skupaj z vami, naši dragi donatorji, bralci in udeleženci programov, konkretno spreminjali srca in življenja.

Sprva v e-pripravi na zakon, ki je bila v resnici temelj Zavoda Iskreni. Tekom let pa smo se odzvali na številne potrebe družin, ki smo jih opazili sami ali pa ste nam jih sporočile družine:

  • Delavnice za otroke in starše: Čudovita princesa, Skrivnostna lepotica in Divji bojevnik.
  • Delavnice in skupine za starše: skupina za očete, skupina za mamice z dojenčki, delavnica za starše o spolni vzgoji, spletno izobraževanje v spolni vzgoji, seminar sočutnega starševstva za starše otrok, seminar sočutnega starševstva za starše najstnikov.
  • Skupina za najstniška dekleta.
  • Programi za pare: poleg že omenjene e-priprave na zakon še FertiliyCare in NaPro
  • Terapevtski center Iskreni, kjer so na voljo individualna, zakonska/partnerska in družinska terapija ter terapija za otroke in mladostnike. V Terapevtskem centru Iskreni se izvajajo tudi podporne skupine za žalujoče in za starše otrok z značilnostmi  motnje avtističnega spektra.
  • Festival družin.

Nagovor Urške Petač, vodje programov Iskreni:

 

 

DONIRAJ

Vabljeni, da (p)ostanete del našega skupnega poslanstva

Vse to je možno zaradi predane ekipe sodelavcev in prostovoljcev ter seveda naših donatorjev in podpornikov. Zaradi vas in vaših donacij lahko spreminjamo srca in življenja mnogih – posameznikov in družin, ki ste in ostajate naš navdih, naša motivacija. 

Zato lepo vabljeni k donaciji, s katero boste omogočili vse zgoraj našteto tudi v prihodnjem letu. Po svojih zmožnostih, seveda. Mi pa vam obljubimo, da bomo prav vsak darovani evro oplemenitili v dobro družin.

Če finančnega daru ne zmorete, smo izredno veseli tudi vseh vaših molitev. Verjamemo, da s tem kličete blagoslova na naše delo in morda koga, ki zmore tudi finančno podpreti naše poslanstvo, navdihniti k donaciji.

Nagovor mag. Janje Grilc, strokovne vodje Terapevtskega centra Iskreni:

 

DONIRAJ

Majhen ali velik znesek: prav vsak dar šteje!

Donacije zbiramo do 31. decembra 2023. Kot vidite na donacijskem metru na tej spletni strani, nam do cilja manjka še dobra polovica. Vabimo vas, da nas po svoji moči podprete.

Donacijo lahko nakažete neposredno na naš račun. To naredite s pomočjo naslednjih podatkov oziroma poskenirate spodnjo kodo za plačilo prek spletne banke:

ZAVOD ISKRENI, Zavod za kulturo življenja
Cesta v Log 11
1351 Brezovica pri Ljubljani

 

TRR: SI56 2900 0005 1138 645
IBAN: BACXSI22
Koda namena: CHAR 
Namen: Decembrska donacijska akcija 2023
Sklic: SI00 1001-2023

Donirate lahko tako fizične osebe kot podjetja. V primeru, da potrebujete donacijsko pogodbo, nam pišite na [email protected].

Donacije so možne tudi prek donacijske spletne strani https://www.iskreni.net/trgovina/donacijska-akcija/, kjer je mogoče donacijo plačati s kreditno kartico ali skleniti trajnik.

DONIRAJ

Počaščeni bomo, če boste naš ambasador in boste naše delo in vrednote predstavili tudi prijateljem in znancem ter jih povabili k donaciji.

Za vaš velikodušen dar in podporo se vam iz srca zahvaljujemo.

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja