Video: Peter Opeka kmalu v Ljubljani!

Thumbnail

17. oktobra bo Hala Tivoli polna. Polna veselja, ki ga bo iz »mesta upanja« na Madagaskarju prinesel naš rojak in misijonar Peter Opeka.

Civilna družba za pravično Slovenijo v sodelovanju z različnimi prostovoljci se že nekaj časa pripravlja na veliki dogodek:

17. oktobra ob 19. uri bo v Hali Tivoli v Ljubljani veselo – s svojo toplino in žarom bo o pravici in pravičnosti, stiskah sodobnega časa, beguncih, veselju in upanju na dobrodelni prireditvi pričeval misijonar na Madagaskarju in nominiranec za Nobelovo nagrado za mir Peter Opeka.

O tem, kaj vse pripravljajo organizatorji in kdo bo z glasbo poskrbel, da bo sporočilo upanja zavelo v hali, smo se pogovarjali z »motorjem« organizacije Jožetom Možino, ki je velikega moža predstavil v svetovno odmevnem dokumentarnem filmu Dober prijatelj – Pedro Opeka (2011).

Video: David Sipoš, studio iskreni.net

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja