Ta članek je škrbina

Naslov bi lahko veljal za takorekoč vsa besedila, objavljena marsikje drugod. Danes ga demonstrativno najdete tudi pri nas.

Načeloma vas takšno sporočilo pričaka tudi na Wikipediji, ob vsaki vsebini, ki nezadovoljivo opisuje neko temo, stvar, človeka.

Pri nas je nepopolnost tega prispevka posledica drugačnih omejitev. Je posledica dejstva, da smo odvisni od donacij bralcev in vam torej ne moremo ponuditi vsebine (do sedaj) ali dveh (kot si ju iskreno želimo) dnevno, če vaše podpore nimamo.

Zato smo donacijsko akcijo, v kateri smo še pred polovico načrtovanih sredstev, podaljšali, na vas pa se s to škrbino obračamo prav zato, da bi namesto škrbin lahko objavljali kvalitetne vsebine, kakršne vas sicer dnevno pričakajo na iskreni.net.

Prav vsakdo lahko najde nekaj zase. In vsebine z bralci rastejo, zopet in znova.Dejstvo, da lahko bralci soustvarjate vsebine in podpirate vsebine, imamo prav tako skupno z Wikipedio. Kot tudi to, da  se pri nas lahko srečajo najrazličnejši ljudje. Osnovnošolec, ki išče prvo ljubezen, njegova mama, ki je v pričakovanju otroka, upokojenka, ki išče nasvete o tem, kako se razumeti s “ta mlado”, pa fant v pripravi na poroko, oče pred vzgojnimi izzivi, par pred poroko, zakonci, družine, mladi, stari, izobraženi in totalni amaterji, slavni, povsem normalni, pa sitni, zmedeni, izgubljeni in prepametni. Prav vsakdo lahko najde nekaj zase. In vsebine z bralci rastejo, zopet in znova.

Vas zanima, kaj vse imamo še skupnega z Wikipedio? Recimo to, da pisanje, urejanje, kolobarjenje po, komentiranje, pametovanje in kar še počnemo vsi, ki na tem portalu kaj počnemo – prav nikomur izmed nas ni prava služba. Nihče od tega ne more živeti. Le za trenutek pomislite in kaj hitro boste ugotovili, da 25.000 evrov ni ravno denar, od katerega bi ob deljenju med približno 25 piscev, ki ustvarjajo portalske vsebine, plačilu stroškov uredniškega dela, vzdrževanja portala, sredstev za nakup fotografij, davke, programerske izboljšave in popravke, prostore, potne stroške, skrb za mailinge in socialna omrežja … kdo od nas kje kakorkoli obogatel. Kaj šele ob polovici vsote, ki je še nismo zbrali!

Pa veste, kaj je tudi super in nas povezuje z Wikipedijo? Prosto dostopni smo, prav vsakomur, ki razume slovensko. Pa rajši nas imate, kot imate Wikipedio. Sicer nismo sedma najbolj obiskana spletna stran na svetu, se pa trudimo 😉

To brez dvoma dokazuje tudi dejstvo, da koga zmotimo, mu stopimo na žulj ali mu damo misliti. Iskreno. A marsikomu smo tudi izjemno prijetni sopotniki, marsikateri žulj pomagamo oskrbeti in ozdraviti in naše misli se mnogokrat preslikajo v dejanja in življenja slehernika, ki se z nami sreča.

Pomagajte nam graditi prihodnost iskreni.net!

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja