Hvala, prijatelji!

Pomladna donacijska akcija je končana

Ob koncu preteklega tedna smo zaključili pomladno donacijsko akcijo 2019, s katero smo zbirali finančna sredstva za portala iskreni.net in domovina.je. Zbrana sredstva bomo porabili kar najbolj smotrno, da bi ohranili delovanje portalov vsaj v obstoječem obsegu.

Hvala vsem, ki ste nas po svojih močeh podprli!Vsem, ki ste tudi letos podprli delovanje portalov iskreni.net in domovina.je, se iskreno zahvaljujemo. Donacije so namreč tako rekoč edini vir financiranja delovanja naših medijev, zato ste donatorji za nas neprecenljivi. Hvala vam, ker ste nas po svojih močeh podprli in s tem prispevali k finančni in vsebinski neodvisnosti obeh portalov, obenem pa tudi k pluralizaciji slovenskega medijskega prostora, ki je še vedno zelo neuravnotežen. Potrudili se bomo, da bomo vaše zaupanje upravičili.

Za iskreni.net ste namenili 16.502 evra

Letos smo za portal iskreni.net zbrali 16.502 evra, za portal domovina.je pa 22.738 evrov. Skupni znesek zbranih donacij na današnji dan znaša skoraj 40.000 evrov – natančneje 39.240 evrov, s čimer lahko ohranimo le trenutni nivo medijev.

V akciji smo si zadali cilj, da bi dosegli večjo rast zbranih sredstev in sicer 58.000 evrov. To bi nam omogočilo razvoj tako na področju obeh medijev, kot tudi nekoliko bolj pošteno nagrajevanje ustvarjalcev. V preteklih dneh smo že opravili analizo akcije, prihodnji tedni in meseci pa bodo namenjeni iskanju dodatnih finančnih virov, da bi lahko oba medija vseeno razvijali v željeni smeri. Hvala vsem, ki ste nas pri tem po svojih močeh podprli!

Hodimo skupaj!

Če vas karkoli moti, žuli, imate kakšen predlog ali bi nas radi zgolj pohvalili in opogumili, pa se nam le oglasite.Vaša podpora nas zavezuje, da dalje delamo dobro. Da zagovarjamo vrednote, ki jih drugi mediji ne, da pišemo o temah, o katerih drugi mediji ne, in da dogajanje v družbi predstavljamo na način, na katerega ga drugi mediji ne in s tem prispevamo k pluralizaciji slovenskega medijskega prostora.

Upamo, da se bomo na naših portalih iskreni.net in domovina.je srečevali še naprej. Veseli bomo, če nas boste še komu priporočili v branje. Če vas karkoli moti, žuli, imate kakšen predlog ali bi nas radi zgolj pohvalili in opogumili, pa se nam le oglasite. Tako bomo z vašo pomočjo postajali še boljši.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja