Spoznavno srečanje e-priprave na zakon

Thumbnail

Kdo je ta, ki bere moje zapise? Kakšen je on, ki tako zanimivo razmišlja? Spraševanj je konec. Odgovore smo namreč dobili na spoznavnem srečanju E-priprave na zakon. Črke so končno dobile obraze.

Si to ti?

Zbiranje je spremljal topel pozdrav in ponavljajoč se aha-trenutek – tebe pa prepoznam s foruma! E-priprava na zakon namreč poteka preko podelitev v forumskih skupinah (v tem terminu so 3), ki jih vodimo zakonski pari ter duhovni voditelji, vmes pa se dvakrat srečamo; na predstavitvenem srečanju in zaključnem vikendu.

Tokratno srečanje smo pričeli s pesmijo in predstavitvijo ekipe, temu pa je sledilo zanimivo spoznavanje po forumskih skupinah. Čeprav smo se v živo videli prvič, je bilo čutiti, kot da se že poznamo. Presenetilo nas je, kaj vse vemo, smo si zapomnili o drugih, samo obraz nam je še manjkal.

Zaradi tega bo mož zapustil očeta in mater

Tema spoznavnega srečanja, ki jo je s kratkim, a zanimivim predavanjem, pričel p. Tomaž Pinter, je bila: »Zapustiti starše«. Kako se ločiti – ne le fizično, ampak tudi čustveno? Kje smo na tej poti? Kaj to sploh pomeni? Predavanju je sledil pogovor in delo v paru ter skupini. Za povrh pa še malo modrovanja voditeljskih parov.

Dobro je, da smo tukaj!

Kratko, a čudovito prvo srečanje, se je tako kot vse dobre stvari v življenju prehitro končalo. A bilo je potrebno. Udeleženci so bili mnenja, da bodo svoje misli odslej lažje zapisovali in podeljevali na forumu, saj vedo, kdo je na drugi strani ekrana. Pa naj zaključim z besedami enega od njih: »To bo pa res zanimivo na vikendu! Se že veselim!«

 

Opomba: Na fotografiranje smo na tokratnem spoznavnem srečanju na žalost malce pozabili. Naslovna fotografija je tako nastala v lanski skupini e-priprave na zakon.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja