Socialni sklad – pomoč družinam pri udeležbi na programih Zavoda Iskreni

Foto: Shutterstock

Ko družina zaide v finančno stisko je razumljivo njena prva skrb, kako posrbeti za osnove življenjske potrebščine.

Žal družine v trenutku materialne stiske pogosto odrinejo misel, da bi si privočile kako izobraževanje ali program za osebno rast. A morda je v tem času udeležba še bolj potrebna, saj lahko družino okrepi, zakoncema pa da samozaupanja in novega poleta pri soočanju z zahtevno življenjski situacijo.

V Zavodu Iskreni si želimo, da bi si vse družine lahko privoščile kvalitetne izobraževalne programe. Zato smo oblikovali sklad za sofinanciranje udeležbe na naših programih, iz katerega tistim, ki živijo v težkih finančnih razmerah, krijemo določen odstotek cene programa.

Vse udeležence naših programov in dogodkov ter bralce naših portalov spodbujamo, da v sklad namenite svoje donacije in tako pomagate tistim, ki bi si naše programe težko privoščili.

Kako pridobim podporo iz sklada?

Najprej se prijavite na željeni program. Ko boste opravili prijavo, pišite osebno naši vodji programov Petri. Poslali vam bomo obrazec prošnje za podporo iz socialnega sklada. Obrazec izpolnite in nam ga vrnite. Odločitev o podpori vam bomo sporočili najpozneje en teden po prejetju izpolnjenega obrazca.

Eni osebi oziroma paru en program sofinanciramo enkrat. Lahko pa zaprosite za pomoč pri udeležbi na več programih.

Donirajte v socialni sklad!

V donacijski sklad vedno namenimo deset odstotkov zbranih sredstev v vsakoletni decembrski donacijski akciji. Donirate pa lahko tudi namensko.

Podatki za donacijo v socialni sklad:

Naslov: Zavod Iskreni, Nazorjeva ulica 1 , 1000 Ljubljana
Številka TRR: SI56 2900 0005 1138 645
Sklicna številka: SI 00 2018-2201
Namen: donacija za socialni sklad

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja