Slavko Jerič: Zanimive drobce iz sveta športa prenašam tudi na svoje otroke

Ob opazovanju očeta, ki je v svoje zvezke lepil različne športne statistične lestvice in izide, je novinar, matematik in psiholog Slavko Jerič prvič začutil, da so mu številke posebej pri srcu. Ob študiju matematike in psihologije je statistika ostala njegova spremljevalka in skozi leta se je ta njegova ljubezen le še stopnjevala, sedaj pa jo že prenaša na svoja otroka.

Jerič pravi, da je nekaj najlepšega, da lahko svoj hobi združi tudi s službo, vendar pa številke niso njegova edina strast. Kot športni navdušenec podrobno spremlja tudi uspehe slovenskih športnikov, je pa tudi avtor knjige Čista desetka, v kateri je opisal največje slovenske športne uspehe med letom 2011 in 2020.

V podkastu je spregovoril tudi o uspehih Tadeja Pogačarja in Primoža Rogliča ter »požrešnosti« slovenskih navijačev. Beseda pa je tekla tudi o njegovih podkastih, ki jih je v zadnjih letih posnel približno 300, pri tem pa gostil goste »od športa do znanosti, od veselja do vesolja.«

Vabljeni k poslušanju.

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikacijah iTunes, Google podcast in Spotify.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja