Nagradna igra: Sejem AGRA 2023

61. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem Agra letos poteka od 26. do 31. avgusta v Gornji Radgoni.

Organizatorji obljubljajo, da bo dogajanje, kot vsa leta do sedaj, pestro.

Raznolika ponudba, veliko zanimivosti in še več znanja

Poleg predstavitve najsodobnejših tehnologij in pristopov s področij kmetijstva, živinorejstva, vrtnarstva, vinogradništva in gozdarstva, bodo sejem poživile tudi strokovne razstave živali, ki bodo navdušile tako male kot velike obiskovalce sejma. Ogledali si boste lahko:

 • slovenske avtohtone pasme domačih živali (cikasto govedo, belokranjska pramenka, bovška ovca, drežniška koza, štajerska kokoš, kranjska čebela, slikovno gradivo o krškopoljskem prašiču),
 • govedo (šarole, lisasta, rjava in mesne pasme, cika, boškarin, limuzin, črnobela, plemenski biki, telice, biki za pripust, krave dojilje s teleti),
 • konje (posavski, haflinški, lipicanski, slovenski hladnokrvni, bosanski planinski konj, ljutomerski kasač, preskakovanje zaprek kot športna disciplina konjeništva),
 • drobnico (slovenske avtohtone, tradicionalne in tujerodne pasme ovc in koz ter ovce gospodarskega križanja avtohtonih in tujerodnih pasem),
 • prašiče (predstavitve rejskega programa SloHibrid ter krškopoljskega prašiča s panoji in projekcijo),
 • pasemske male živale in vrtec malih živali (fazani, golobi, kunci, kokoši, race, male papige, afriški ježi, prepelice, mini koze).

Kaj vse organizatorji še pripravljajo za obiskovalce, si lahko podrobneje preberete in ogledate v programu in spletni strani sejma Agra.

Le redko boste dobili priložnost, da se lahko na eni lokaciji naučite toliko novega o naravi in skrbi zanjo!

Lahko se odločite za enodnevni izlet ali pa ga podaljšate za kakšen dan ali dva in raziščete Pomurje, Prekmurje, Prlekijo … Če ne živite ravno v bližini, verjetno ne zaidete pogosto v ta konec Slovenije, ki pa se ga vsekakor splača pobliže ogledati in spoznati. Nekaj idej oz. predlogov najdete tudi na našem portalu:

Nagradna igra za bralce portala Iskreni: BREZPLAČNO NA SEJEM AGRA!

Ker vemo, da se največ naučimo iz prakse, ko stvari vidimo na lastne oči in slišimo na lastna ušesa ter jih izkusimo v živo, smo se povezali z organizatorji Sejma Agra in za vas pripravili kar 10 kompletov s štirimi dnevnimi vstopnicami za Sejem Agra. Tako se lahko sejma udeležite brezplačno, s seboj pa prav tako brezplačno pripeljete še tri vam ljube osebe. Čudovito? Čudovito!

Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče pri žrebu bodo 4 vstopnice vaše.

Nagradna igra poteka do 20. avgusta, žrebanje bo 21. avgusta 2023.

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA.

Nagrajenci:

 1. K. Pucelj
 2. S. Pšeničnik
 3. M. Medved
 4. M. Lorenčič
 5. N. Primožič
 6. S. Lavrinšek
 7. M. Oblak
 8. R. Runjak
 9. D. Strah
 10. S. Škvorc

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

 1. Vstopnic bi bili zelo veseli,saj naš mali štiriletnik obožuje traktorje in bomo šli pogledat sejemsko ponudbo.

 2. Z veseljem sodelujem.. To bi bilo posebno doživetje za moja otroka, sploh 4l letnega sina ki obožuje traktorje in drugo kmetijsko mehanizacijo ( doma tega zal nimamo)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja