Ko Božja beseda polepša dom

Kaj naredi iz hiše dom? Najprej, seveda, vsi, ki v njej živimo. Naši medsebojni odnosi in smeh, ki odmeva iz prostora v prostor. Domačnost naredita vonj po slastnem kosilu in glasba, ki nas sprosti.

Božja beseda na steni je stalni opomnik, da smo ljubljeni, in da lahko povsem brez skrbi zaupamo v Njegove načrte. Nekateri tako svoj dom najprej zavonjajo, drugi začutijo, tretji zaslišijo. Kljub vsemu pa vizualna podoba naredi piko na i.

Vsaka notranja stena našega doma je pisana. Do višine metra od tal za to poskrbijo otroci. Ne vem točno, zakaj se jim zdi list papirja premalo ustvarjalna površina, ampak po letih prerekanja in opozarjanja sem se enostavno predala.

Del stene pripada otrokom, preostalo meni

Od višine metra in vse tja do stropa pa so stene prepuščene meni. Na njih je dragocen križ, so naše fotografije, ob katerih gredo usta kar sama v nasmeh, so platna s čudovitimi konji in sončnimi zahodi.

Opažam pa, da so predvsem razni napisi in citati iz Svetega pisma tisto, kar največkrat pritegne tako našo pozornost kot tudi pozornost naših gostov.

Način, da dom oznanja in hkrati bogati njegove prebivalce

Večkrat, kot sicer odpremo Sveto pismo, nas na steni opominjajo na Božjo skrb in ljubezen, ne Njegovo neminljivo prisotnost in naše upanje. So stalni opomnik, da smo ljubljeni, in da lahko povsem brez skrbi zaupamo v Njegove načrte.

Tudi na ta način naš dom oznanja Njega in bogati naše duše. Vse besede Svetega pisma so navdihujoče in lepo je imeti delček tega stalno na dosegu pogleda. Preverite besede in svetopisemske citate, ki bi jih vaša družina rada prebirala znova in znova in že v nekaj dneh lahko Božja beseda krasi vaš dom.


https://www.iskreni.net/trgovina/?search_category=&s=stenske+nalepke&search_posttype=product

 

Raznovrstne nalepke so kot besede ali svetopisemski citati odlična popestritev vašega doma. Zaradi ličnega pakiranja pa so primerne tudi kot darilo. Za ogleda in nakup so na voljo v naši prodajalni na Nazorjevi 1 v Ljubljani ali v naši spletni trgovini.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja