Gloria Kotnik: “Na medalji se bo počasi nabiral prah, moji občutki in hvaležnost moji družini pa ne bodo nikoli pozabljeni!”

Foto: Anže Malovrh/STA, https://servis.sta.si/fotoservis/1109150

Gloria Kotnik je športnica, ki je od letošnjega 8. februarja v soju žarometov. Razlog je seveda njena bronasta medalja na olimpijskih igrah v Pekingu. Vendar pa ta medalja za Glorio ni samo vrhunec športne kariere. Kot sama pravi, je ta medalja nagrada vsem, ki so skupaj z njo več kot 20 let stopali po poti odrekanj in preizkušenj.

Po poti, ki jo je v zadnjem trenutku pripeljala v Peking, iz katerega se je nato vrnila z bronasto kolajno. Ob vprašanju, kaj jo je v njeni karieri najbolj spremenilo, je njen odgovor povsem preprost – nosečnost in materinstvo. Le leto dni pred velikim uspehom je rodila sina in to je bila najpomembnejša točka, ki je za Kotnikovo pomenila, da se je pričela zavedati, kaj je v življenju zares pomembno in za kaj se je vredno obremenjevati.

Gloria Kotnik je sogovornica, ki odkrito spregovori, kako je mogoče združiti vrhunski šport in materinstvo, ne pozabi pa dodati, da brez brezpogojne podpore njene družine tega uspeha ne bi bilo.

Če želite vsaj na trenutek ostati brez besed, poslušajte naš pogovor z bronasto olimpijko in ponosno mamico Glorio Kotnik.  

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja