Manca Izmajlova: “Z možem se veliko kregava, a nisva nikoli skregana.”

Foto: Zavod Iskreni

Manca je ustvarila zavidljivo kariero, o kateri bi lahko posneli večurni intervju. Tokrat pa smo se posvetili bolj vsakdanjim, a zato nič manj pomembnim temam v njenem življenju, in sicer materinstvu in zakonu.

Svojo družino postavlja na prvo mesto v življenju. Povedala nam je, kako jo je oblikovalo materinstvo, čemu sledi pri vzgoji svojih dveh hčera ter kakšne so bile njene porodne izkušnje. Njena trenutna nosečnost je bila sicer presenečenje, a je poudarila, da je otrok dar, tudi če pride po štiridesetem in nepričakovano. Zaupala nam je seveda tudi, kakšen življenjski stil mora imeti ženska, ki želi naravno zanositi pri šestinštiridesetih.

Svoj način življenja in svoje poglede na prehrano, telovadbo, post, življenje nasploh … je opisala v svoji knjigi Vdihni življenje s polnimi pljuči. Njene glavne vsebine je na kratko predstavila tudi v pogovoru z nami.

Še posebno ženske v iskanju popolnosti večkrat nepremišljeno sledimo nekih samooklicanim strokovnjakom, programom, načrtom … pa je za uravnoteženo, zadovoljno in zdravo življenje potrebno predvsem prisluhniti svojemu telesu. Manca zagovarja prehranjevalni stil, ki temelji na hrani naših prednikov. Ne potrebujemo nobenih eksotičnih sestavin (razen kot morda kot občasen posladek), ker niti naš genotip nanje ni prilagojen. Zdrava prehrana temelji na dnevno pripravljenih svežih obrokih, ki imajo podobne sestavine kot so jih uživale generacije naših prednikov.

Prav tako nikomur, še posebno ženskemu telesu, ne koristi pretirano ukvarjanje s športom, ki je za telo stres in tudi negativno vpliva na žensko hormonsko ravnovesje. Zmerna vadba dvakrat tedensko je povsem dovolj. Na zdravje in dobro počutje pa imajo zelo pozitiven vpliv tudi dihalne vaje. Z njimi se je Manca srečala med študijem v Moskvi in jih s podrobnimi navodili za izvajanje tudi predstavila v svoji knjigi.

Eden njenih projektov, ki ga načrtuje v prihodnosti in bo gotovo zelo dobrodošel še posebno pri starših, je zbrati in v profesionalni glasbeni izvedbi izdati zbirko slovenskih otroških ljudskih pesmi in uspavank.

Manca pravi, da imajo nosečniški hormoni izjemno blagodejen vpliv na njen glas. Tako da, če ste v prihodnjih tednih nameravali na kakšen koncert (objavljeni so na njeni spletni strani), nikar ne zamudite priložnosti.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja