Ideje za praznična darila, ki bodo ljudi razveselila in obogatila

Ker pa je december tudi čas obdarovanja, lahko v trgovini Iskreni prek spleta ali v prodajalni na Nazorjevi v Ljubljani izberete najrazličnejša darila, primerna za različne starosti – od najmlajših do najstarejših, od bolj praktičnih daril do zabavnih in vsebinskih, ki bodo osebnostno in duhovni obogatile te, ki jih boste obdarovali.

V času, ko smo vse bolj povezani in hkrati vse manj osebni, so ljudje še bolj veseli majhnih pozornosti, kakršna je voščilnica pred prazniki. Ker se že bliža čas, ko bomo začeli pisati in pošiljati praznična voščila, smo za vas v trgovini Iskreni pripravili  lične voščilnice, s katerimi boste lahko razveseli svoje drage.

Darila, s katerimi ne boste zgrešili

Če obdarujete nekoga, ki se je ravno preselil ali pa si želi popestriti stene svojega doma z besedami ali svetopisemskimi Naj bo vaše obdarovanje smiselno, naj obogati in z veseljem, znanjem in modrostjo napolni ljudi, ki jih imate radi!citati, potem bodo stenske nalepke odlično darilo. Naj izberete besede ali svetopisemske citate – z obojim ne boste zgrešili, obdarovanemu pa boste dan polepšali vsak dan znova, ko bo šel mimo stenske nalepke.

Skodelice so klasično darilo in običajen izhod v sili za tiste, ki ne vedo, kaj bi podarili. Ročno poslikane skodelice v naši trgovini pa utegnejo kaj kmalu postati najljubše skodelice tistih, katerim jih boste podarili. S prisrčnimi napisi za mame, očete, brate, sestre, fante, dekleta , babice in dedke, prijatelje … bodo vaši dragi iz njih pili še raje in se vsakič znova spomnili na vas.

Naj vas prazniki obogatijo

Prazniki bi morali biti tudi čas, ko se poglobimo vase, si vzamemo čas za osebno rast ali vsaj počitek, ko ustavimo ritem vsakdanjega hitenja in se nas marsikaj bolj dotakne kot sicer. To je čas, ko si marsikdo vzame kak trenutek več za branje, razmislek in iskanje poti v drugačno, boljše življenje. In prav bogata literatura v naši knjigarni vam je pri tem lahko v pomoč, naj jo preberete sami ali jo namenite komu drugemu.

Za odrasle imamo bogato ponudbo knjig za samske, poročene, vse, ki se na zakon pripravljajo. Od  petih jezikov ljubezni (otrok, najstnikov ali za samske), do klasične (pred)zakonske Ljubezen in spoštovanje, provokativnih del italijanske novinarke Constanze Miriano Poroči se in bodi podrejena in Poroči se z njo in umri zanjo pa do čudovitih knjig Očarljiva (bolj za ženske) in Divji v srcu (bolj za moške. Če bi radi prebrali letos pri nas najbolj prodajano bogato, a hkrati provokativno knjigo, potem kliknite semle, če pa se na primer sprašujete, kako vzgojiti otroke v svetu zaslonov, potem priporočamo tole. A seveda imamo tudi mnoge druge knjige.  

Naj ne bodo le igrače, tudi najmlajši naj rastejo in se bogatijo

Če želite k razmisleku in k verski rasti spodbuditi tudi otroke, imamo pri nas zanje ponuditi marsikaj. Od božične pobarvanke za najmlajše, ustvarjalnih idej za Božič, božične in svetopisemske naloge za otroke do različnih božičnih zgodb in drugih knjig, med katerimi boste gotovo našli marsikatero, ki bo obogatila in navdušila vašo družino.  

Tudi za mladostnike se kaj najde. Sodobno, realno delo, ki bo mlade pripravilo do razmišljanja, je tudi knjiga Med nama, priporočamo pa tudi prodoren opus C.S Lewisa (Ta ogabna moč, Potovanje na Venero in S planeta molka). Pa tudi igre bodo odlično darilo, predvsem mladim in družinam.

Pri nas pa si prav tako lahko privoščite zgoščenke z božično glasbo in filme (gotovo bodo dobra alternativa vsakoletnemu maratonu Sam doma ;).

Naj bo vaše obdarovanje smiselno, naj obogati in z veseljem, znanjem in modrostjo napolni ljudi, ki jih imate radi!

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja