Zimska akcija založbe Iskreni 2023

Foto: CanvaFoto: Canva

Založba Iskreni vas v predprazničnem času obdari s popusti in drugimi ugodnostmi. Razvajajte se z dobrimi knjigami ali pa z njimi razveselite svoje najbližje.

V času od 1. novembra do 20. decembra smo za vas pripravili sedem ugodnosti, ki jih lahko izkoristite z vnosom kode v spletni trgovini Iskreni. O ugodnostih vas bomo tedensko obveščali prek e-pošte in objav na naši Facebook strani, najdete pa jih tudi v nadaljevanju.

Ugodnosti in kdaj jih lahko izkoristite

Ugodnosti:

Posamezna koda je veljavna 8 dni (od srede do srede), zato se najbolj splača spremljati e-pošto in našo Facebook stran prav v sredo.

Zakaj? Ker lahko v obdobju zimske akcije vsako sredo (z izjemo prve in zadnje) koristite kar dve ugodnosti! Sreda je namreč dan, ko se ena ugodnost zaključi in naslednja začne. Le obeh kod ne smete pozabiti vnesti in unovčiti. 

Da ne spregledate ugodnosti in kod, ki bi prišle prav ravno vam, vabljeni, da se naročite na prejemanje obvestil trgovine Iskreni.

Izpolnite spodnji obrazec, če želite prejemati obvestila trgovine Iskreni in biti obveščeni o letošnjih zimskih ugodnostih.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja