Praznični popusti 2022: 28 dni, 28 ugodnosti

Skupaj odštevamo dni do praznovanja božiča – začnemo v nedeljo, 27. novembra 2022: 28 dni, 28 ugodnosti.

V času do božiča smo za vas pripravili 28 ugodnosti, ki jih boste lahko izkoristili z vnosom kode v spletni trgovini Iskreni. O ugodnostih vas bomo vsak dan obveščali prek e-pošte in objav na naši Facebook strani.

Posamezna koda bo veljavna samo en dan, zato je dobro biti čim prej obveščen. Da ne boste spregledali ugodnosti in kode, ki bi prišla prav ravno vam, vas vabimo, da se naročite na prejemanje obvestil.

Izpolnite spodnji obrazec in vsak dan do božiča vam bomo na vaš e-naslov poslali sporočilo z ugodnostjo dneva in kodo, s katero lahko ugodnost izkoristite.

Naj se odštevanje začne!  ?

Izpolnite spodnji obrazec, če želite biti obveščeni o letošnjih prazničnih ugodnostih.

Pretekle ugodnosti:

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja