Ženski čevlji za poletje – odkrijte 5 trendov za vroče dni

Kaj nositi to poletje, da boste v koraku z modo in da bodo vaša stopala deležna kar največjega udobja.

Poletje je čas, ko odvržemo debela oblačila in pospravimo škornje ter zimske čevlje v omaro. To je čas veselja in avantur, ko lahko razkrijete tudi svoja stopala in noge ter se prepustite novim dogodivščinam. Modni trendi se spreminjajo, a se tudi vračajo in obujajo spomine na preteklost. In prav je tako.

Kaj vse ponujajo priljubljene blagovne znamke obuval

Tako kot pri oblačilih, imamo tudi pri obutvi svoje najljubše modne blagovne znamke. Mednje zagotovo sodi tudi Converse , ki nas s svojimi inovativnimi in tudi ikoničnimi izdelki razveseljuje že desetletja. Modni velikan iz Združenih držav Amerike že več kot sto let usmerja modo in postavlja modne trende. Vsekakor so še vedno – in tudi vedno bodo – v trendu klasične All star-ke, ki so jih nosile že naše mame, a njihov blišč ni prav nič zbledel. Obujete jih lahko tako h kavbojkam kot tudi h kratkim hlačam in celo h krilu. Dodajo tisti mladostni element, ki vas naredi razigrane in tudi nekoliko nagajive. Na voljo so tako visoki kot tudi nizki modeli, ki so za poletne dni najbolj primerni. Modna pa so tudi obuvala z debelo platformo, ki poglede pritegnejo že s svojim futurističnim videzom. Poleg tega so udobna in vam dodajo nekaj dodatnih centimetrov – a brez težav, ki jih marsikomu povzročajo visoke pete. Zagotovo pa ne moremo mimo modelov z nazobčanimi podplati, ki so prav zares nekaj posebnega, -za vse tiste, ki si upate več in pri tem uživate.

Kakšni natikači se nosijo poleti?

Za tiste najbolj vroče dni si želimo obuval, ki so odprta, tako da lahko na svojih nogah začutimo poleten vetrič. Natikači in sandal so nepogrešljivi za vsakega, ki želi poletje preživeti v udobju in zadovoljstvu. Izjemno bogato izbiro najdete pri ANSWEAR.SI, kjer vam je na voljo toliko različnih modelov, kot je modnih okusov. Modne trende postavljajo različni proizvajalci, vsi pa se strinjajo, da so polenta obuvala s paščki več kot “in”. Izbirate lahko med različnimi debelinami paščkov, barvami, oblikami in materiali. Barve izberite glede na ostala oblačila in bodite pozorni tako na skladnost kot tudi na kontraste. Sandali so lahko zelo graciozni, ali pa bolj robustni – odvisno od oblačil, s katerimi jih želite kombinirati in končnega videza, ki ga želite doseči. Tudi pri sandalih so priljubljene visoke platforme, ki so odlična izbira za k poletnim oblekam. Za bolj svečane priložnosti izberite elegantne sandale, za bolj sproščena druženja pa športne modele. Izbira med sandali in natikači je popolnoma vaša in naj bo odvisna od aktivnosti, za katere jih potrebujete. Sandali se bolj oprimejo noge, natikači pa so najbolj sproščena obutev, kar jih je. Primerni so lahko tudi za v vodo, za na plažo ali bazen.

Na koncu ne pozabite na čiščenje in vzdrževanje svoje obutve. Redno jo čistite in usnjene izdelke ustrezno zaščitite s primernimi sredstvi. Obenem razmislite tudi o drugih dodatkih, ki jih potrebujete za poletno uživanje, kot so sončna očala, torbe in pokrivala. Poletje je vaš čas in modni trendi so tukaj zato, da služijo vam.

 

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Komentarji

  1. Gornji vijolični sandali so res čudoviti, mislim pa, da so bolj primerni za bodočo angleško kraljico kot pa za povprečne slovenske ženske. Ubogi hrbet, kako trpi, če nosiš tako obutev! Morda ne ravno danes in jutri, na dolgi rok pa sigurno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja