Zasejali smo gorčično zrno, ki je zdaj pokukalo na plano …

posejano_seme

Pred dobrimi štirimi leti smo v okviru Zavoda Iskreni začeli s projektom Domovina.je, ki bi v slovensko medijsko krajino prinesel nov, svež, a še vedno vrednotno konservativno obarvan pogled na svet okrog nas.

Od skromnih začetkov…

Začetki so bili skromni, tako materialno kot količinsko v smislu produkcije vsebin. A zbrala se je entuziastična in ambiciozna novinarska ekipa, ki je bila v spletni medijski projekt pripravljena vložiti svoj trud, čas, mnogo Postala bo dominantno drevo v domačem medijskem gozdu.prostovoljnih delovnih ur. Predvsem pa se je bila pripravljena učiti in rasti skupaj z medijem. Na tej poti smo širili in poglabljali vsebine ter pridobivali nove sodelavce, ki so portal bogatili in mu pomagali rasti. 

Danes je Domovina splošno uveljavljeni slovenski medij, ki ga prebira do 100 tisoč različnih bralcev mesečno in katerega novinarje vabijo v najuglednejše televizijske in radijske oddaje ter jim dajejo besedo v tiskanih in drugih medijih.

…preko trdnih temeljev navzgor!

Kljub vsemu pa gorčično zrno, katerega s(m)o v Zavodu Iskreni kot izdajatelju leta 2015 posadili, še zdaleč ni doživelo vsega svojega razcveta. Pravzaprav smo v tej široki slovenski medijski krajini pravkar dobro pokukali iz zemlje. Najprej smo se dobro razgledali naokoli, nato pa so nas opazili tudi drugi. Na trdnih temeljih iz dneva v dan, iz tedna v teden, iz meseca v mesec krepimo svoje vejevje in ga razprostiramo po pokrajini. 

Če jo bomo s skupnimi močmi zalivali, bo Domovina rasla in se razvijala še naprej. Postala bo dominantno drevo v domačem medijskem gozdu. Drevo, ki bo nudilo zavetje in hrano vse več pticam, željnih njenih dobrin, njene sence. Zanjo nas ni strah, saj so njene korenine trdno razpredene v vrednotah Zavoda Iskreni in iz leta v leto jih zaliva vse več ljudi, podpornikov, enako mislečih. 

foto: storyblocks.com

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja