Vse najboljše!

Pogosto slišim, da je naš portal trenutno v vrhuncu pubertete. Poskušala sem najti njegove lastnosti, da se obnaša kot kakšen najstnik, pa nisem našla niti ene. Sem pa našla ogromno primerjav med portalom in zakonom med možem in ženo.
Z Iskreni sva se namreč z možem srečala pred 13-imi leti na programu E-priprave na zakon. In pot, ki jo je v tem času prehodil portal, je zelo podobna najini poti.

Začelo se je romantično. Direktor Zavoda Iskreni, Igor Vovk, je pred 15-imi leti za roko zaprosil bodočo ženo Majo, in ko je rekla da, so v ozadju zagnali portal. Tudi najini začetki so bili izjemno romantični.

Ampak šele potem, po dveh letih zakona, se je začelo zares. Takrat vidiš, da samo od sebe ne bo nič. Da če samo Dobro smo pripravljeni na predvidene situacije in zaupamo, da se bomo znašli tudi v nepredvidenih.sanjaš in obvladaš teorijo, odnos ostane na mrtvi točki. Potrebna so konkretna dejanja, potrebna je molitev, potreben je vložen čas, potrebno se je prilagajati, se učiti in samo tako rasteš. In tako je rasel portal. Ker smo si močno želeli, da postanemo osrednji portal za družine v Sloveniji, smo v to resno in odgovorno zagrizli. Če veš, za kaj se trudiš, naj bo to za dober odnos med možem in ženo ali za bralca, ki je našel nekaj koristnega zase in za svojo družino, ti ni škoda ne vloženega časa in ne vloženega truda.

Najin zakon je sedaj približno toliko star kot portal. Za seboj imava ogromno izkušenj, hkrati pa pojma nimava, kaj nama bo življenje prineslo. Na nekatere stvari se lahko pripraviš, na druge te ne more pripraviti prav nič. Tudi mi ne moremo vedeti natančno, kaj se bo s portalom zgodilo v prihodnosti. Vemo pa, kaj si želimo. Dobro Po prebranem se pri nas bralec počuti obogaten in opogumljen in ne samo opeharjen za svoj čas.smo pripravljeni na predvidene situacije in zaupamo, da se bomo znašli tudi v nepredvidenih. Vemo pa, da bomo dali vse od sebe, da bodo družine pri nas vedno našle prvi in pravi odgovor.

Pa še eno zelo dobro skupno lastnost imata zakon in portal. Tako kot v zakonu ni pomemben samo odnos, ampak je pomemben kakovosten odnos, je tudi pri nas: ni pomembno samo to, da vsak dan je nova vsebina, ampak da je le-ta tudi kakovostna! Da se po prebranem bralec počuti obogaten in opogumljen in ne samo opeharjen za svoj čas.

In kakor zakon ni samo mož in ni samo žena, ampak sta oba, je tudi pri nas. Portal sam od sebe ne obstaja. Hitro bi se zaprašil v nekem kotu spleta. Za portalom stojimo ljudje, ki verjamemo, da iskreni.net spreminja odnose v slovenskih družinah. Ljudje, ki verjamemo, da naši prispevki, naši članki spodbujajo in opogumljajo. To smo ljudje, ki s srcem, z gorečnostjo, s sanjami in z zaupanjem vsak dan med vas prinašamo spodbudo, da se je za družino vredno boriti.

Danes je dan, ko hvaležni praznujemo. Zavod Iskreni ima 15 let! Se vidimo zvečer!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja